cookie-og-privatlivspolitik
De gamle huse er julepyntet i den helt store stil, og de giver en helt særlig stemning med levende lys i de unikke omgivelser.
De gamle huse er julepyntet i den helt store stil, og de giver en helt særlig stemning med levende lys i de unikke omgivelser.
Foto: Middelaldercentret

Ugeavisen

Den rigtig gode gamle jul

I weekenden 1. og 2. december åbner Middelaldercentret dørene til sit traditionsrige julemarked. Sundkøbings huse fyldes med julepynt, julegaver, juleguf og masser af julehygge. Der kan ikke anvendes dankort, men de fleste boder har Mobilpay.
29. november 2018 kl. 09:15 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

December er tiden for julehygge og samvær med familien og julen er indbegrebet af traditioner.

Middelaldercentret og støtteforeningen Guldborgsund Gildet har efterhånden skabt en dejlig tradition med at invitere til julemarked og i år er ingen undtagelse!

Den første weekend i advent (1.-2. december) inviterer attraktionen indenfor til årets hyggeligste julemarked, hvor Sundkøbings huse fyldes med julepynt, julegaver, juleguf og masser af julehygge.


Gode gamle jul

Husene danner rammen for den "gode gamle jul" med bindingsværk, stråtage, gran, julehjerter, julelys og nisser,

Og selveste julemanden kommer forbi.

I husene er nisseklædte folk, der sælger ud af lokale varer, italienske specialiteter, kryddersnaps, trælegetøj, dukker, glaskunst, pileflet, bolsjer og pandekager.

Kort sagt, alt hvad hjertet kan begære hos store og små.

Der kan ikke anvendes dankort, men de fleste boder har Mobilpay.

Her er inspiration til julebordet, til gaverne og til juletræet. På torvet kan købes lidt godt til ganen i form af varm kakao, glögg, kaffe, te, pølser, æbleskiver og risengrød.


Hygge og julemad

Gæstgiveriet "Den Gyldne Svane" har åbent og byder indenfor til middelalderhygge og julemad.

Reservation er en god idé, da der er rift om pladserne.

Reservation kan ske til forpagter Jan Bang på telefon 53816555.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce