cookie-og-privatlivspolitik
Lige før trykstart blev det offentliggjort at også Jokeren giver den gas på Lilletorv 3. august.
Lige før trykstart blev det offentliggjort at også Jokeren giver den gas på Lilletorv 3. august.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen

Der er brug for frivillige hos Vores Nykøbing

Hop med ombord i et fællesskab, der støtter op om arrangementer i Nykøbing.
29. juli 2019 kl. 09:26 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Som allerede omtalt her i Ugeavisen kan byens borgere og gæster se frem til to gratis koncerter på Lilletorv - Vores Nykøbing, der er primus motor, har døbt dem "Mens vi venter på Torvet"-koncerter.

- Det går simpelthen ikke at hoppe et år over, fordi Torvet er under renovering. Vi skal have noget musik til Nykøbing. Og det får vi. Men vi mangler arme og ben... Derfor har vi oprettet et fællesskab på Facebook - "Vores Nykøbing Frivillige", og hvis man vil være en del af fællesskabet, der støtter op om byen, skal man blot trykke "Synes godt om". Her kan man melde sig på, hvis man har lyst til at give et nap med, når vi arrangerer noget i byen. Vi laver opslag her, når vi har brug for hjælp, fortæller André Andersen fra Vores Nykøbing.


Plads til alle

- Der er plads til alle - det kan være til at sætte stole og borde op, eller stå i ølvogn eller noget helt andet. og mit håb er, at det kan blive et fællesskab, hvor folk kan komme med indspark og gode ideer til arrangementer, tilføjer han, og påpeger;

- Husk også at Langgade lukkes af fra klokken 16 til 22, når der er late night i byen. Og så har vi sørget for spændende ting at kigge på for mændene...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce