cookie-og-privatlivspolitik
"Frygt ikke" - om at turde livet. En dejlig optimistisk titel på Kathrine Lilleørs foredrag.
"Frygt ikke" - om at turde livet. En dejlig optimistisk titel på Kathrine Lilleørs foredrag.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Efteråret hos FOF Sydøst

Er det ikke landet i din postkasse, kan du læse programmet på fof.dk/sydost.
13. august 2019 kl. 05:53 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Har du tømt postkassen? Forleden kom det velkendte grønne program i Faxe, Guldborgsund, Vordingborg og Lolland kommune. Et program fyldt med mange forskellige og spændende tilbud til de 90.000 husstande. Her følger et kort oprids over, hvad det byder på:

"Frygt ikke" - om at turde livet. En dejlig optimistisk titel på Kathrine Lilleørs foredrag, som kan høres i Nykøbing til november. Det skarpe og tankevækkende foredrag er en blanding af hendes egne livsfortællinger med undertitler som "kønnenes forskellighed, tilgivelse, kærlighed, våbenhuse og rejsningens kunst".

I samarbejde med Svanevig Hospice og teologihøjskolen Lolland tilbydes foredraget "Hvad gør livet værd at leve?" med den lokale sognepræst Jesper Vigant. Er det mon det samme for dig som for andre?

Derudover byder programmet på oplevelser i vores eget område. Der er en rundvisning hos "Frederiksdal Kirsebær" med prøvesmagning, og en rundvisning hos "Isle of Møn" hvor der også smages på produkterne.

Vestas byder indenfor til en rundvisning i september og man kan få et visuelt indblik i klimaændringerne hos Visual Climate Center i Holeby. I foråret 2020 er der en 3-dags tur til Sydslesvig i anledningen af, at det er 100 år siden at Sønderjylland blev genforenet med Danmark.

I foråret 2020 kan man komme med på tur til "EU's maskinrum". En 5 dags rejse, hvor den tidligere MEP Freddy Blak er guide. Operaturen går denne gang til Stockholm, hvor man kan opleve den fantastiske by, og blandt andet operaen Aida.


Nye yogahold

Yoga giver energi og løser op for spændinger og stress. Der er nye hold i Eskilstrup og på Gartnervej i Nykøbing. Alle kan være med, så kom og oplev at blive stærkere, sundere og mere smidig. Derudover vil der være træning for gravide-efterfødselshold-glad træning for krop og sjæl.


Kreative sysler

Nu er chancen der for at blive en bedre videofotograf. Hvis du gerne vil kunne lægge bedre videoklip op på de sociale medier, så har vi lige kurset. Et andet nyt tilbud er et filtekursus hos fantastiske dygtige dukkemager Belenda Laufey Björk Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce