cookie-og-privatlivspolitik
Ejrup er late night klar med en god blanding af såvel egne sange og hans versioner af gode klassikere og helt nye hits fra den aktuelle playliste.
Ejrup er late night klar med en god blanding af såvel egne sange og hans versioner af gode klassikere og helt nye hits fra den aktuelle playliste.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Ejrup leverer livemusik på Lilletorv

Ingen late night uden underholdning.
30. maj 2019 kl. 09:55 Af Manfred Sørensen

Annonce

Når man tager til late night i Nykøbing kan man mere end at gøre en god handel eller flere af slagsen. Man kan for eksempel hygge sig med livemusik.

På fredag har erhvervs- og citychef for Vores Nykøbing, André Andersen, og foreningens aktivitetsudvalg allieret sig med et lokalt islæt i form af musikeren Jesper Ejrup, der indtager scenen ved Lilletorv fra klokken 19 til 21.

Ejrup er klar med en god blanding af såvel egne sange og hans versioner af gode klassikere og helt nye hits fra den aktuelle playliste. Jesper Ejrup er kendt for at spille med en fantastisk glæde til musikken og stort overskud.

Publikum kan glæde sig til et velspillet repertoire - akustisk musik i en tilbagelænet udgave.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce