cookie-og-privatlivspolitik
Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier.
Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier.
Foto: Arkiv

Ugeavisen Guldborgsund

Godt gammeldags loppemarked

For 17. gang er Lopperiet klar med stort loppemarked i Nykøbing Falster hallen søndag 19. januar.
17. januar 2020 kl. 06:07 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Der ventes alt udsolgt til søndagens store Loppe- & Kræmmermarked i Nykøbing Falster hallens hal 3. søndag den 19. januar.

Det er 17. gang Lene og Brian Bidstrup med Lopperiet besøger Nykøbing, og der venter de besøgende et marked af den gode gammeldags slags, hvor man, i ro og mag og i varme og tørre omgivelser, har mulighed for at møde andre mennesker, jage det gode loppefund og ikke mindst prutte om prisen og alt sammen i en propfyldt hal.

- Vi forsøger med vores koncept at skabe nogle markeder, som tiltaler mange. Stadeholderne er en blanding af private med behov for oprydning i gemmerne og så mere rutinerede Loppekræmmere. De fleste stader skal sælge gamle/brugte ting eller husflid. Derudover er der få stader med nye kvalitetsprodukter, som passer fint sammen med de gamle ting og sager, lyder det fra parret, der tilføjer:

Der opkræveskontant entré, og børn under 14 år er gratis ifølge voksne. Hver time trækkes der lod på indgangsbilletten blandt sidste times solgte billetter med flotte præmier.

Dørene åbnes klokken 10 præcis, og der er åbent til klokken 15.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce