cookie-og-privatlivspolitik
Det er Jonna Estrups mand Steffen, der har produceret vinduesreolen efter Jonnas design.
Det er Jonna Estrups mand Steffen, der har produceret vinduesreolen efter Jonnas design.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Hobby rykker nærmere midtbyen

Hobby og Brugskunst får mere plads at boltre sig på.
18. april 2019 kl. 09:15 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det er to år siden, at Jonna Estrup åbnede sin butik med hobbyting og brugskunst i Nygade 20A. Nu rykker hun over på den anden side af gaden og lidt tættere på Lilletorvet. Ind i de lokaler, der indtil for nylig husede Madam Butterfly.

- I løbet af de to år har jeg fundet ud af, at det er meget få strøgkunder, der kommer  forretningen, fortæller Jonna Estrup om flytningen.

- Jeg har endda hørt, at der på Facebook var nogen, der spurgte til, hvad der manglede af butikker i Nykøbing, og at der blev svaret: en hobbyforretning. Den opfattelse vil jeg gerne gøre noget ved, siger Jonna Estrup.

Det ny lokale er 33 kvadratmeter større end det nuværende, og det giver mulighed for en lidt anden indretning.

- Det bliver sådan, at brugskunsten finder man lige til venstre, når man kommer ind. I midten af lokalet vil der været et meget langt træbord med mange af vores hobbyting, afslører Jonna Estrup.

Hendes mand Steffen er trædrejer, og det er ham, der er storleverandør af de træting, som brugskunstafdelingen vil rumme. Forretningen tilbyder også workshop hver onsdag for kreative sjæle, der også kan få hjælp til deres udfoldelser.

- Det koster ikke andet end materialeprisen, men på onsdag, hvor vi åbner, kan man komme og lave påsketing og tegne på en sten, som er en magnet uden at skulle betale, afslører Jonna Estrup.

Lige nu er det ting til påske og konfirmation, kort og sangskjulere, der er blandt det mest populære, men ellers er det alt i papirhobby, som efterspørges.

- Vi prøver hele tiden at tilpasse forretningen, og vi lytter meget til de ønsker, som kunderne har, så vi udvikler hele tiden, siger Jonna Estrup.

Hobby og Brugskunst i Nygade åbner på onsdag 17. april klokken 9.30 og lukker klokken 21.

 
 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce