cookie-og-privatlivspolitik
Et farverigt motionsløb er på vej i Nykøbing - det bliver vist alt andet end kedeligt.
Et farverigt motionsløb er på vej i Nykøbing - det bliver vist alt andet end kedeligt.
Foto: The Color Run

Ugeavisen Guldborgsund

Kom og vær med til den største farvefest!

Lørdag 24. august kommer centrum af Nykøbing til at tage sig ud som aldrig nogensinde set før. Det populære og berømte farverige løb The Color Run kommer til byen. Der er også plads til dig!
22. august 2019 kl. 16:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

André Andersen fra Vores Nykøbing var tidligere på året klar i mælet, da han skulle give sit bud på succeskriterie for en ny, farverig aktivitet i Nykøbing.

- Vi skal overgå Esbjerg!

Omsat til tal betyder det, at det er håbet at flere end godt 1.800 vil deltage i det fem kilometer lange løb The Color Run, som skal løbes, gås eller rulles lørdag 24. august.


Fænomen fra USA

The Color Run fænomenet startede i USA i 2013 og er verdens største eventserie med flere end 300 arrangementer i godt 40 lande verden over.

The Color Run er afviklet i Danmark siden 2014 med over 45.000 deltagere.

- Vi ser så meget frem til at bringe The Color Run til Nykøbing og vi er særlig glade for det gode samarbejde med Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune. Vi har længe tænkt på at komme til Sydøstdanmark og nu er det så blevet til virkelighed, siger en glad Christian Thomsen, som er daglig leder for The Color Run i Skandinavien. 

Ruten går ad følgende veje i byen: Slotsbryggen, Slotsgade, Vandmøllepladsen, Slotsgade, Langgade, St. Kirkestræde, Rådhusstræde, Lilletorv, Østergågade, Torvet, Vestensborg Allé, Grønttorvet, Slotsgade, Vandmøllepladsen, Gl. Toldbod, Stengade, Slotsbryggen, Strandboulevarden

Du kan købe billet til løbet på ticketmaster.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce