cookie-og-privatlivspolitik
NFH'erne havde mere end svært ved at spille sig igennem Esbjerg-forsvaret i 19-31-nederlaget.
NFH'erne havde mere end svært ved at spille sig igennem Esbjerg-forsvaret i 19-31-nederlaget.
Foto: Claus Hansen

Ugeavisen Guldborgsund

Kommer NFH på tavlen for første gang i 2020?

På lørdag går turen til Viborg.
16. januar 2020 kl. 06:06 Af Manfred Sørensen

Annonce

NFH's kvinder har haft en udfordrende start på håndboldåret i HTH Ligaen, hvor de to første modstandere var nummer 1 og 2.

Først blev det til et særdeles ærgerligt nederlag 1. nytårsdag til København Håndbold på 30-31, mens det var alt andet end jævnbyrdigt mandag i sidste uge, da Team Esbjerg var på besøg i Lånlet Arena i Nykøbing for øjnene af omkring 900 tilskuere.

Vestjyderne kørte i den grad de gule over og vandt med hele 19-31 og demonstrerede ved den lejlighed forskellen på en seriøs mesterskabkandidat og et mandskab som NFH's, der skal kæmpe hårdt her i foråret for overhovedet at komme med i top 8 og dermed slutspillet. Nuvel, NFH har med København og Esbjerg så overstået to af de hårde nyser, men hvis NFH skal med i slutspillet skal enten Randers eller Aarhus United overhales. De to jyske klubber indtager nemlig pt. rækkens 7. og 8. plads. Allerede 22. januar kommer Randers HK til Nykøbing i noget, der kunne ligne en nøglekamp.

Men forinden, på lørdag, skal NFH en tur til Viborg, der ser ud at være et sikkert kort blandt slutspilsdeltagerne. Det første opgør vandt Viborg i Nykøbing med 26-21 og ingen tvivl om, at Mulle og co. skal spille op til det bedste, hvis man skal på tavlen for første gang i 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce