cookie-og-privatlivspolitik
Med den landsdækkende kampagne Støt Brysterne i ryggen afholdes Lyserød Lørdag for 11. år i træk.

2

Billeder

Med den landsdækkende kampagne Støt Brysterne i ryggen afholdes Lyserød Lørdag for 11. år i træk.

Ugeavisen

Lørdagen bliver lyserød

Kom og deltag i aktiviteterne lørdag 6. oktober i Nykøbing, når Lyserød Lørdag for 11. gang sætter fokus på brystkræftsagen.
01. oktober 2018 kl. 09:58 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

- Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med cirka 4.700 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen og det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft 6. oktober, fortæller Birgitte M. Hansen fra Kræftens Bekæmpelses Lokaludvalg i Guldborgsund.

Nykøbing sætter fokus på og samler ind til brystkræftsagen ved at lave forskellige aktiviteter denne lørdag i tidsrummet fra klokken 9.30 til 13.30.

Birgitte M Hansen håber, at rigtig mange har lyst til at bakke op om eventen, der blandt andet byder på The Pancake Man i Jernbanegade, Nykøbing F. Garden igennem byen John Wismarch underholder på Lille Torv, De Farende Svende underholder på Torvet, Citytoget kører igennem byens gader og Nordisk Film Biografen Nykøbing viser filmen "All Inclusive" af Hella Joof klokken 11.

Derudover er der i år arrangeret cykeltur på ni kilometer med start fra Lilletorv klokken 10.30. Turen slutter cirka klokken 13, hvor der serveres lyserøde kager og lyserød "drink".

Kræftens Bekæmpelse har boder ved Jyske Bank og Teatret - herfra udlevere der også gevinster fra foreningens lotteri.

- Man kan sagtens nå at være med. Vi er meget taknemmelige over det engagement, vi allerede har mødt fra forretninger, foreninger, handelsstandsforeninger og virksomheder her i Nykøbing, som støtter op om Lyserød Lørdag. Og så håber vi, at borgerne gør det samme - nemlig møder op, tager familie, venner og kolleger under armen og deltager i aktiviteterne og på den måde støtter sagen, understreger Birgitte M. Hansen.

Med den landsdækkende kampagne Støt Brysterne i ryggen afholdes Lyserød Lørdag for 11. år i træk. Siden starten har Lyserød Lørdag fungeret som en lokal aktivitet, der oplyser om og indsamler penge til brystkræftsagen. Det handler om at få engageret det lokale erhvervs- og foreningsliv, skabe sjove, oplysende og spændende arrangementer - alt sammen pakket ind i et lyserødt fællesskab.

I 2017 blev der afholdt Lyserød Lørdag i 200 byer - og indsamlet 5 mio. kr. ved fælles indsats fra frivillige og det lokale erhvervsliv.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce