cookie-og-privatlivspolitik
Sebastian Jessen spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster er hans udkårne Kirstine.
Sebastian Jessen spiller rollen som Esben, Rosalinde Mynster er hans udkårne Kirstine.
Foto: Nfbio.dk

Ugeavisen

Oplev stort dansk drama i biffen

Den længe ventede danske film I Krig Og Kærlighed har premiere på torsdag sammen med Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser.
15. november 2018 kl. 15:16 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Torsdag 15. november lander der to store film (i hver sin genre) på det store lærred hos Nordisk Film Biografer Nykøbing.

Publikum kan glæde sig til det danske historiske drama I Krig Og Kærlighed, der foregår under 1. verdenskrig.

Dramaet handler om den unge Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin kone Kirstine og deres lille søn Karl.

Men da Esben endelig vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer ved navn Gerhard er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet, og den Esben må nu sætte alt ind for at redde sin familie.


Før Harry Potter

Endnu længere tilbage - faktisk 70 år før Harry Potter møder publikum så De Fantastiske Skabninger og Grindelwalls Forbrydelser. Filmen er baseret på J.K. Rowlings bog Fantastiske skabninger... og hvor de findes og er efterfølgeren til filmen af samme navn.

Målet er at skabe en race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både magiske og ikke-magiske væsner. Det er nu op til Newt og hans tidligere læremester, Albus Dumbledore, at stoppe de onde kræfter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce