cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Det handler om det pulveriserende liv i 1980'ernes New York, når Sprøjtehus Teatret torsdag 25. april i Kulturforsyningen er klar med repremiere på musicalen "One Shot of History".
Foto: Sprøjtehus Teatret

Ugeavisen Guldborgsund

Repremiere: One Shot of History

Hvis du ikke nåede at opleve Sprøjtehus Teatrets hit-spækkede musical, da den rullede henover scenen for knapt 10 år siden, så har du chancen nu. Premiere på torsdag.
23. april 2019 kl. 08:39 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det handler om det pulveriserende liv i 1980'ernes New York med bander, prostituerede, en præst, gadebørn og en advokat og masser af fed musik, når Sprøjtehus Teatret torsdag 25. april i Kulturforsyningen er klar med repremiere på musicalen "One Shot of History". Personerne er inspireret og sat til sangene af Michael Jackson.


10 året for opførelsenog Jacksons død

- Vi havde ikke noget på repertoiret for i år, og så er det jo 10-året både for opførelsen af musicalen, men også for Jacksons død. Det lå lidt i kortene, at det kunne være fedt at tage den her op igen. Fordi det var en fed oplevelse, sidste gang vi lavede den, fortæller Anders Plovdahl, der er idémand bag og instruerer musicalen.

Han står spidsen for op mod 70 frivillige aktører - blandt andet sangere fra Klosterkirkens Kor - der på skift synger, syer, skruer, koder og agerer i en musical, hvor Michael Jacksons musik er nerven.

Historien er digtet og har INTET med kunstneren selv at gøre. Musikken inspirerer blot den farverige historie der omhandler ludere, bandemedlemmer, kirkegængere og gadebørn.


En række ændringerog ny musik

Med genopførelsen af musicalen kommer også en række ændringer og ny musik til stykket.

Anders Plovdahl fortæller, at man brugt noget krudt på at tilpasse den.

Bygge nogle nye ting på og fjerne nogle andre ting.

- Så det har lidt været en genfødsel. Det har været en hel arbejdsproces igen med at finde på, fortæller Anders Plovdahl.


Michael Jacksonsmusik er nerven

Anders Plovdahl står i spidsen for op mod 70 frivillige aktører der på skift synger, syer, skruer, koder og agerer så alt kommer til at hænge sammen i hvad der ender med at blive 2019's største brag af en musical, hvor Michael Jacksons musik er nerven - historien er digtet og har INTET med kunstneren selv at gøre, musikken inspirerer blot den farverige historie der omhandler ludere, bandemedlemmer, kirkegængere og gadebørn.

Udover premieren 25. april spilles "One Shot of History" 13 gange frem til 18. maj og billetter kan købes på billetten.dk og Teaterforeningens kontor i Østergågade.

- Skal du sikre dig en oplevelse til dig og dine nærmeste og vil du støtte foreningslivet i Nykøbing F. og omegn så skynd dig at købe billetter for at få de bedste pladser - du vil ikke fortryde det, lyder opfordringen fra Sprøjtehus Teatret.


Forestillinger:

25. og 26. april klokken 19.30

27. og 28. april klokken 15.30

2. maj klokken 19.30

4. maj klokken 15.30 og 19.30

5. maj klokken 15.30

9. og 10. maj klokken 19.30

11. og 12. maj klokken 15.30

16. maj klokken 19.30

18. maj klokken 15.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce