cookie-og-privatlivspolitik
Der var gang i teltet, da HipsomHap optrådte i teltet i august.
Der var gang i teltet, da HipsomHap optrådte i teltet i august.
Foto: Privat

Ugeavisen Guldborgsund

Sjov musik til de mindstes ører

Så er et helt nyt skoleår godt i gang og det betyder også, at Culthus slår dørene op for en spritny sæson af børn- og familiekoncerter. Kom og oplev det forrygende band Twist og Polka, som helt gratis 4. oktober til Kulturnatten på Kirketorvet klokken 16.
01. oktober 2019 kl. 06:17 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Igen i år kan alle børn, deres forældre og bedsteforældre godt glæde sig til et helt igennem skønt og varieret program hos Culthus.

Foruden de fire familiekoncerter, som er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Culthus, er der også børnekoncerter i efterårs- og vinterferien, samt til Kulturnatten, festivals og ude-af-huset-koncerter på Saxenhøj og Nysted Biograf-Teater.

Det er Culthus' fineste opgave, at præsentere de små ører for kvalitetsmusik til en yderst rimelig pris, så alle uanset størrelsen på pengepungen kan få en levende musikalsk oplevelse sammen med hele familien.

- Når vi i Culthus oplever en fyldt koncertsal på Kulturfabrikken med dansende og syngende børn, er det meget svært ikke at blive smittet med en umiddelbar livsglæde, som kun børns begejstring kan frembringe, fortæller kulturhusmedarbejder Ingrid Randahl Rasmussen og fortsætter:

- Som alle musikelskere nok er bekendt med, er musikken en af de kunstformer, som taler direkte til hjertet og i mødet mellem de optrædende musikere og børnene til vores koncerter, opstår der ren uforfalsket magi.

Culthus inviterer også alle børnehaver og SFO´er til koncerter i ferierne, så de børn, hvis forældre ikke holder ferie, kan få en koncertoplevelse af allerhøjeste karat.

Næste børnekoncert, som Culthus afvikler, er med det forrygende band Twist og Polka, som helt gratis kan opleves 4. oktober til Kulturnatten på Kirketorvet klokken 16.

Hele Culthus program for børnekoncerter finder du på culthus.dk eller på Facebook Culthus Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce