cookie-og-privatlivspolitik
Her er det ejendomsmægler Mads Heiberg, der er hoppet tur ind i den virtuelle verden.
Her er det ejendomsmægler Mads Heiberg, der er hoppet tur ind i den virtuelle verden.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Som at være fysisk til stede i huset

Virtual reality indtager boligmarkedet hos Danbolig i Nykøbing F.
13. februar 2019 kl. 07:26 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Boligkøbere kan nu tage på fremvisning i boliger over hele landet uden at forlade sofaen. Det fortæller ejendomsmæglerkæden danbolig, der netop har lavet en stor lancering af virtual reality på deres hjemmeside.

- Virtual reality giver en oplevelse af, at man selv er trådt ind i boligen og ser den med egne øjne. Det er ganske enkelt fascinerende. Nu kan vi sidde hjemme i vores sofa og tage på virtuelle boligfremvisninger uafhængigt af tid og sted. Der er behov for digitale frontløbere på boligmarkedet, som vil investere i de bedste løsninger. Virtual reality bliver i forvejen brugt i en del brancher, men de danske boligkøbere har ikke for alvor fået glæde af det før nu, fortæller indehaver Dennis Frederiksen fra Danbolig Nykøbing F.

Stort set alle boliger til salg hos Danbolig kan opleves i virtual reality, som også kaldes VR i daglig tale. Det kræver kun en smartphone eller en såkaldt VR-brille at prøve det. Hos Danbolig Nykøbing F. har de VR-briller, så alle kan få en virtual reality-boligfremvisning i butikken.

- Virtuelle fremvisninger kommer ikke til at erstatte de fysiske fremvisninger. Der er stadig behov for at besøge boligen for at få en fornemmelse af stemningen og gå en tur i nabolaget. Men VR er med til at give det bedste indtryk af boligen, inden man besøger den, siger Dennis Frederiksen og tilføjer:

- Boligkøbere er grundige til at undersøge markedet og se mange boliger, inden købsaftalen underskrives, og i den udvælgelsesproces er VR et vigtigt redskab. Boligerne bliver præsenteret på den bedste måde og køberne får de bedste forudsætninger for at finde deres næste bolig.

Samtidig med lanceringen af virtual reality introducerer Danbolig også en interaktiv plantegning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce