cookie-og-privatlivspolitik
Søndag afgøres EM. Og umiddelbart herefter kan vi så finde vinderen af en fem-retters gourmetmiddag med vin og overnatning for to personer på Hotel Saxkjøbing.
Søndag afgøres EM. Og umiddelbart herefter kan vi så finde vinderen af en fem-retters gourmetmiddag med vin og overnatning for to personer på Hotel Saxkjøbing.
Foto: Hotel Saxkjøbing

Ugeavisen Guldborgsund

Spanien, Norge - måske Kroatien?

Spændingen stiger ved EM-håndbold og i vores store læserkokurrence.
20. januar 2020 kl. 09:13 Af Manfred Sørensen

Annonce

Først røg Frankrig ud, og lidt efter led Danmark samme skæbne....

Dermed var de to største forhåndsfavoritter ved EM i herrehåndbold ude af turneringen allerede i den indledende pulje. Det var der ikke mange, der havde forudset.

Heller ikke blandt de mange, der deltager i vores store EM-læserkonkurrence, hvor vi i samarbejde med Hotel Saxkjøbing har en fem-retters gourmetmiddag med vin og overnatning for to personer på højkant. Den attraktive præmie skal finde en vinder blandt dem, der har det rigtige bud på hvem der på søndag henter EM-titlen.

Med Frankrigs og Danmarks exit er der nu masser af konkurrencedeltagere, der ikke længere har mulighed for en tur til Hotel Saxkjøbing. De fleste har nemlig Danmark som vinder og mange andre Frankrig. Beklager....

Men der er da også flere læsere, der har været så snu lige at afvente de indledende puljekampe, før de på mail har afgivet deres tip.

Så på falderebet til konkurrencens deadline torsdag formiddag strømmede det ind med en række bud på en mulig EM-vinder. Nu var det så Spanien og Norge, der de største favoritter med Tyskland og Kroatien som outsidere.

Svar følger på søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce