cookie-og-privatlivspolitik
- Da jeg startede for 45 år siden, havde vi hårde hvidevarer, søm og skruer, så der er sket en del med vores udvalg af varer, fortæller Jane Sarka.
- Da jeg startede for 45 år siden, havde vi hårde hvidevarer, søm og skruer, så der er sket en del med vores udvalg af varer, fortæller Jane Sarka.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Startede med at sælge hvidevarer

1. april fejrede Værsgo i Nykøbing butikschef Jane Sarkas 45-års jubilæum.
08. april 2019 kl. 09:49 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Det er ikke mange forundt at være på den samme arbejdsplads i 45 år, men det er ikke desto mindre, hvad butikschef i Værsgo i Nykøbing, Jane Sarka, 1. april havde præsteret.

Den dedikerede butikschef startede i mesterlære i butikken på Jernbanegade 26 allerede som 17- årig.

- Min daværende chef var meget fremsynet og sagde, at man skulle vide, hvem man afgiver til, når man selv forlader butikken. Derfor satsede han på at lære mig op. På et tidspunkt fik jeg titlen som førstedame, senere direktørens hjælper, og nu er jeg selv butikschef, fortæller Jane Sarka.

14. april har selve butikken nemlig eksisteret i 105 år, hvor den startede som traditionel isenkræmmer. Lidt under halvdelen af tiden med Jane Sarka som en stor del af butikken.

- Da jeg startede for 45 år siden, havde vi hårde hvidevarer, søm og skruer, så der er sket en del med vores udvalg af varer. Butikkens grundsortiment er stort set stadig det samme, men der er kommet mere fokus på bolig, fortæller Jane Sarka.

- Jeg har altid været glad for kunderne i området. Det giver en slags nærkontakt, at jeg kender mange af vores kunder og snakker med dem om løst og fast, når de handler i butikken, fortæller Jane Sarka.

Ifølge Janes chef, salgschef Jesper Egelund, er et jubilæum som Janes sjældent set i disse tider.

- At være så mange år på en arbejdsplads er jo usædvanligt i dag. Men det er heldigt for os, for Jane er et kæmpe aktiv for butikken og nærmest en institution i sig selv. Hun er altid på arbejde, er meget pligtopfyldende og har nogle stærke værdier om det at arbejde i butik. Og så er de ansatte i butikken meget glade for hende, fortæller Jesper Egelund. Jubilæet markeres 11. april med 20 procent på varerne i butikken på dagen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce