cookie-og-privatlivspolitik
Maria og Mette fra Dansk Outlet ser frem til at byde velkommen i den nye baby/børneafdeling, der står klar fredag 18. januar, hvor indvielsesfesten begynder.
Maria og Mette fra Dansk Outlet ser frem til at byde velkommen i den nye baby/børneafdeling, der står klar fredag 18. januar, hvor indvielsesfesten begynder.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Større baby/børneafdeling på vej

Øget efterspørgsel på tøj og sko til børn årsag til udbygning.
16. januar 2019 kl. 08:21 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

I den kommende weekend fra fredag 18. januar samt lørdag og søndag bliver der noget nyt at kigge på hos Dansk Outlet på Holger Brodthagensvej i Nykøbing. Forretningen har netop rundet sin to års fødselsdag.

Her fejres det nemlig, at forretningen har udvidet sin baby/børneafdeling, så den nu rummer 140 m2.

- Vi minimerer vores "ti'er"-afdeling, og har så valgt at udbygge afdelingen, da vi oplever en stigning i efterspøgslen på tøj og sko til børn. Og vi vil derfor gerne ramme målgruppen bredere. Nu går vi "all-in", fortæller Mette fra Dansk Outlet.

I afdelingen finder du tøj fra str. 50 til 16 år, fodtøj og en masse spændende accesoires. Som nævnt fejres udvidelse over tre dage, og det sker blandt andet med ekstra gode besparelser. Lørdag kommer der en klovn på besøg, der laver ballondyr og en lille forestilling.

- Hvis man handler for over 500 kroner om søndagen, får man mulighed for at trække et lod, og her kan man redde sig procenter eller måske ligefrem, at man får hele sit køb foræret, fortæller Maria fra forretningen.

Handler du i Dansk Outlet på nettet, kan du få varen leveret til butikken ganske gratis, og her kan varen også byttes eller returneres.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce