cookie-og-privatlivspolitik
Onsdag 17. april - dagen før skærtorsdag, indtog tusindevis af købelystne den indre by og hyggede sig i det flotte vejr. På fredag er der så dømt late night, gode tilbud og hygge igen.
Onsdag 17. april - dagen før skærtorsdag, indtog tusindevis af købelystne den indre by og hyggede sig i det flotte vejr. På fredag er der så dømt late night, gode tilbud og hygge igen.
Foto: Flemming K. Karlsen

Ugeavisen Guldborgsund

Vi ses til late night!

Vores Nykøbing tager hul på sommeren med late night på fredag, hvor der er åbent i den indre by helt til klokken 22.
28. maj 2019 kl. 09:30 Af Manfred Sørensen

Annonce

Vi nærmer os med hastige skridt årets første sommermåned - juni. Om vi så skal have en sommer, der blot tilnærmelsesvis bliver som i fjor, er selvfølgelig langt fra givet...

Men 100 procent sikkert er det, at Vores Nykøbing tager hul på sommeren på fredag med en ny omgang late night, hvor forretninger og butikker i den indre by lokker med masser af gode tilbud, store rabatter og ikke mindst en åbningstid helt frem til klokken 22 - akkurat som det var tilfældet onsdag 17. april - dagen før skærtorsdag, hvor tusindevis af købelystne indtog den indre by og hyggede sig i det flotte vejr.

Smukt og lunt må det selvfølgelig også gerne blive på fredag, så man eventuel kan krydre indkøbsturen med en snak i gaden, en kold øl på en fortovscafé eller blot nyde den livemusik, som Jesper Eirup vil levere på Lilletorv i løbet af aftenen.Lilletorv vil også være både start og mål for et vaskeægte helteløb. Hvad Vores Nykøbings mange medlemsbutikker har at byde på af gode sager og attraktive tilbud kan man blandt andet se her i avisen.

Vi ønsker alle en god late night - vi ses!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce