cookie-og-privatlivspolitik
Glæd dig til årets store online julekalender på Folketidende.dk - den bliver større end nogensinde!

2

Billeder

Glæd dig til årets store online julekalender på Folketidende.dk - den bliver større end nogensinde!
Foto: Flemming Keith Karlsen

Ugeavisen

Vind nat blandt vilde ulve

Igennem flere år har der kørt en julekalender på Folketidende.dk. I år bliver der for alvor skruet på knapperne med fede præmier.
27. november 2018 kl. 09:14 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

"Det' sørme, det' snart december", og det betyder øget juleaktivitet i mediehuset i Tværgade.

Igen i år er Folketidende.dk på banen med en digital julekalender, hvortil alle sejl er sat ind for at lav en rigtig "cool" udgave og skaffe fede præmier til hver dag fra 1. december til 24. december.

Der har været rigtig god opbakning fra husets annoncører, og derfor er vi glade for at kunne præsentere årets online julekalender, der sprænger alle rammer.

- Vi lancerer i år den største julekalender i Folketidende.dks historie med præmier for over 46.000 kroner. I Radio Sydhavsøerne eftermiddagsprogram trækkes vinderen af dagens låge på hverdage - så husk at være klar ved telefonen - den første lytter der besvarer opkaldet vinder præmien, lyder det fra Thomas Kauffmann Lund, online salgsleder.

Man kan vinde en bred vifte af præmier - alt fra gavekort, solbriller, en havemand i to timer, middag for to til revybilletter, en VW GTI 7 el-bil til børn og sidst men ikke mindst hovedpræmien: En overnatning med det vilde kobbel arktiske ulve i Knuthenborg for 10 personer med mad og drikke til en værdi af 10.000 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce