cookie-og-privatlivspolitik

Underholdning

Kom og fest i Vesterskoven - som i de gode, gamle dage!

Det er 30 år siden Vesterskoven lukkede som dansested. Men nu genoplives det hele for to aftener.
13. februar 2012 kl. 07:00 Af Manfred (maf@folketidende.dk)

Annonce

 

Rigtig mange af Ugeavisens lidt ældre læsere husker med garanti ballerne og danseaftnerne i Vesterskoven i Nykøbing, der hvor der nu er vandrerhjem. I årtier og helt frem til og med begyndelsen af 1980’erne var Vesterskoven et af Lolland-Falsters populæreste gå i byen- og dansesteder. Folk strømmede simpelthen til fra både nær og fjern for at få en hyggelig aften og nat, der som regel blev afsluttet med friskstegte grillkyllinger fra det berømte Kyllingehuset... Nu her hele 30 år senere vækkes det hele til live igen i forbindelse med to nostalgifester fredag 23. og lørdag 24. marts. På programmet begge dage er det store kolde bord samt naturligvis musik og dans. Og som rosinen i pølseenden natmad, nemlig grillkyling á la Kyllingehuset! Det bliver “Vesterskov Bandet”, der består af musikere, der i tidernes morgen i forskellige bands masser af gange spillede i Vesterskoven. Det drejer sig om Peter Askholm, Claus Gyldensøe, Hans Poulsen og Arne Leopold. Desuden har man allieret sig med Steen Persson, der i pauserne vil underholde med sin harmonika. Arrangørerne har også sørget for, at man ved de to arrangementer får mulighed for at møde en stor del af personalet fra de gode, gamle dage i Vesterskoven. Prisen for hele herligheden er 315 kr. og tilmelding på vesterskoven.dk.

På billedet ses, de der har taget initiativ til at genoplive Vesterskoven som fest- og dansested: Fra venstre Lars Jensen fra Vesterskoven, musiker Peter Askholm, Inger Probst fra Vesterskoven, musiker Arne Leopold og musiker Hans Poulsen.     

 
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce