Annonce
Underholdning

Oplev de smukkeste strande og rejsemål i Thailand

Efteråret er så småt på vej til Danmark, så tanken om efterårsferie, juleferie eller vinterferie i østens varme sniger sig ind hos de fleste, mens regnen falder og tordenen brager udenfor

Er du (også) en af dem, som brokker sig over og hader de danske regnfulde og kolde efterårs- og vintermåneder? Det er der nemlig mange danskere, der er, og det er også til at forstå, for ikke nok med, at dansk sommer er alt for kort og ofte ikke særlig varm eller solrig i længere tid ad gangen, så har Danmark også en mangel på smukke, sandrige strande, hvor man kan slænge sig på en solseng og nyde solen, vandet, en drink eller hvad man ellers lyster i smukke omgivelser, gerne kombineret med andre rejsemål og spændende seværdigheder.

Det er til gengæld en ting, udlandet ikke står tilbage for, og flere lande byder på netop spektakulære udsigter, lækre strande og smukt azurblåt vand. Selv i Europa er der mange lande, der har nogle af de dejligste strande, men det er slet ikke det samme som at tage langt, langt væk til for eksempel Thailand, som virkelig har nogle af verdens smukkeste strande med hvidt sand og koral hav, men også mange spændende byer og øer. Thailand Tours tilbyder billige rejser til Thailand og rejser hvor forskellige rejsemål kan kombineres på en rundrejse, så du både kan rejse til Thailands pulserende hovedstad, Bangkok, videre til Cambodja eller måske Malaysia og afslutte turen ved Hua Hins smukke strande. Du bestemmer selv, hvordan du vil kombinere din rejse, og kun fantasien sætter grænser for dine muligheder.

Thailand er et land, der har meget at byde på, og du kan opleve de paradisiske strande i fantastiske ferieparadiser med kæresten, som backpacker, alene og/eller med børn. De smukke, eksotiske palmer og den enestående natur venter på at blive udforsket, og du kan nyde dagene med ren afslapning ved at solbade i strandstolen, mens børnene leger i det kridhvide sand, eller bader i det klare vand. Vandet har det smukkeste koralrev og myldrer med et farvestrålende liv, som du kan udforske, hvis du er til snorkling eller vil prøve at dykke. På Øen Koh Tao (Skildpaddeøen) er der blandt andet mulighed for at opleve flere forskellige havskildpaddearter, og det er samtidig et af verdens bedste steder at dykke.

Dagene flyver hurtigt af sted på landets skønne, beroligende strande, hvad end du er til at afkoble på en fredelig strand, solbadning tæt på vandets rolige lyde eller ved et af de lækre hotellers swimmingpools, eller du er til vandsport på det store hav, som også byder på skibsvrag fra svundne tider, hvor thailandske pirater sejlede rundt på farvandet.

Om eftermiddagen kan du også tage på gå- eller cykeltur og besøge et af de nærliggende templer, hvor du dagligt kan opleve munkenes ritual med at indsamle mad fra lokalbefolkningen, eller du kan tage på shopping tur i et af storbyens storcentre, hvor der sælges alt fra lokale varer til velkendte, vestlige high street og high-end mærkevarer, såsom H&M, Gucci og Louis Vuitton.

Om aftenen, når solen er gået ned, er det tid til at bevæge sig ud i gaderne og afprøve nogle af de talrige, spændende restauranter, barer eller natklubber. Thailand byder på et stort udvalg af restauranter med retter fra både det lokale, nationale og internationale køkken. Og flere steder kan du smage og nyde friskfanget seafood.

Når du rejser rundt i Thailand vil du opleve, at landet har mange forskellige, interessante seværdigheder, der er værd at undersøge nærmere, og snyd endelig ikke dig selv for en tur i de karakteristiske Tuk Tuk-vogne, som er en sjov og hurtig måde at komme igennem byen på.
Skal du på tur ud i regnskovens smukke områder, kan det varmt anbefales, at du prøver en elefant ridetur igennem bambusskoven. Der er flere steder, hvor du både kan få lov til at made, bade og ride på elefanterne; det er en oplevelse uden lige at stå overfor og sidde på de enorme dyr.

Er du til golf, arrangerer Thailand Tours også nogle fantastiske golfrejser i Thailand og Østen, med nogle af Asiens bedste baner. Byen Hua Hin i Thailand blev i 2013 kåret til Østens bedste golfsted.

Thailand er med rette et meget populært rejsemål, og nogle af de mest besøgte byer er:

• Hovedstaden Bangkok, hvor du blandt andet kan opleve seværdighederne Det Store Palads og Daggryets Tempel (Wat Arun).

• Chiang Mai, hvor der er mulighed for at se forskellige templer og en elefantfarm.

• Pattaya på landets østkyst er populær på grund af de smukke strande, den botaniske have og svævebanen, Flight of the Gibbon, hvor du svæver mellem de høje træer, ligesom Gibbon-aberne gør.

• Ferieøen Phuket byder på religiøse templer, spektakulære udsigtsposter oppe i bjergene og festligt liv i gaderne.

• Krabi området i Sydthailand er kendt for sine smukke kalkstensklipper, idylliske øer og Tigerhulen, som med sine ca. 1.200 skridt op bjerget, er en af byens hovedattraktioner.

• Khao Lak, som næsten blev udslettet ved den tragiske tsunami 2004, er ved at komme sig oven på den forfærdelige episode, og det er i dag et slaraffenland for familier, som ikke er til fester, drinks og larm. Her er der roligt med mulighed for at solbade og dykke i ro og mag.

• Hua Hin er meget populær og er ligeledes en fredelig og familievenlig by, hvor der ikke er fester og larm til langt ud på natten, og her kan man, som tidligere nævnt, spille golf på verdenskendte, kårede baner.

• Koh Samui er et fredfyldt sted med mulighed for solbadning på de smukke, kokospalmeklædte strande og ture op i bjergene for at se de idylliske vandfald.

• Phi Phi Islands er nok nogle af de mest paradisiske øer, du nogensinde vil se i dit liv. Det var også på en af disse øer (Phi Phi Leh), at filmen, The Beach, blev filmet på Maya Beach.

Så nu skal du bare beslutte dig for, hvor du vil hen, og hvad du vil opleve og så bestille rejsen væk fra kolde Danmark til det fantastiske ferieparadis, som Thailand er.

  • Thailand
Annonce
Annonce
Annonce
Guldborgsund

Møder stor kritik: - Generelt virker det farligt

112

Bragede sammen: 23-årig kvinde kørt på sygehuset

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Lolland

Øget med millioner: Christen bag stor fremgang

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

112

Politiet efterlyser: Har du set Mathias?

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Lolland

Dinosaur-lorte under lup: Evolutionsmuseet udstiller forstenede fækalier

112

Område ved fjord afspærret efter fund i vandet

112

Afsløret i bussen: Der var ulovlige stoffer i poserne

Vejret

Vågnede op til haglvejr - men forude venter 23 grader

Indland

Medicinrådet anbefaler medicin til behandling af uhelbredelig brystkræft

Annonce
Annonce
112

Tre anholdt: Narkohunden Alfa opsnusede et halvt kilo kokain

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Guldborgsund

Ekstremt vejr koster kommune mindst 24 millioner kroner

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lolland

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof