cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Paludan, stifter af partiet Stram Kurs, besøger tirsdag Sydhavsøerne.
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Valg

Paludan besøger Sydhavsøerne

Tirsdag har partilederen for Stram Kurs, Rasmus Paludan, planlagt at besøge Sydhavsøerne.
21. maj 2019 kl. 07:43 Af Margit Olsen

Annonce

Har man lyst at stille Rasmus Paludan et par spørgsmål om Stram Kurs' politik, bliver der mulighed for det tirsdag, hvor partilederen har oplyst, at han kommer til Lolland-Falster.

Han starter klokken 13 i Nakskov. Næste stop bliver i Maribo cirka klokken 14.30, inden turen går til Sakskøbing, hvor han vil være omkring klokken 15.30 og så slutter han af i Nykøbing klokken 16.30.
Hvor Rasmus Paludan dukker op i de enkelte byer, har det tirsdag morgen ikke kunnet lade sig gøre at få oplyst.

Foruden Rasmus Paludan kommer også både Socialdemokraternes Mette Frederiksen og Venstres Lars Løkke Rasmussen til Sydhavsøerne med deres valgkampagne tirsdag.

Mette Frederiksen åbner ballet på Professionshøjskolen Absalon i Nykøbing, hvor hun vil svare på de studerendes spørgsmål. Efter dette arrangement rykker hun videre til Lolland.

Lars Løkke Rasmussen rykker ind i Guldborgsund Zoo klokken 14.45 og besøger også Radio SydhavsØerne klokken 16. Herefter går turen også mod Lolland til åbent valgmøde hos Mertz og møde om infrastruktur på færgen.

Læs mere her: https://folketidende.dk/Valg/Lolland-Falster-bliver-centrum-i-valgkamp/artikel/510604KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her