cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Valg

Stor valgsejr til Kasper Roug på Lolland

Med over 4.300 personlige stemmer er der et godt stykke fra Kasper Roug (S) ned til nummer to på listen over de personlige stemmer i Lollandkredsen.
06. juni 2019 kl. 15:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

At Socialdemokratiet fik et ualmindeligt godt valg i Lollandkredsen er næppe nogen hemmelighed for de fleste længere.

Nu er de personlige stemmetal for valgkredsen opgjort, og også her ser det godt ud for partiets lokale spidskandidat i kredsen, Kasper Roug, som fik 4.327 ud af partiets 10.016 stemmer.

Venstres Marcus Knuth tager andenpladsen på listen over flest personlige stemmer i Lollandkredsen med 2.471.

Tredjeflest stemmer fik fungerende statsminister Lars Løkke Rasmussen med 909 stemmer, mens Dansk Folkepartis René Christensen på fjerdepladsen fik 682 personlige stemmer og Socialdemokratiets spidskandidat i Guldborgsundkredsen, Lennart Damsbo-Andersen, fik 643 stemmer.

Hos SF blev Jakob Mark højdespringer med 515 stemmer i Lollankredsen fulgt af den lokale spidskandidat Judith Frederiksen med 188 og Anne Valentina Berthelsen, der stammer fra Sakskøbing, som høstede 134 personlige stemmer.

Rasmus Paludan fra Stram Kurs fik også i Lollandkredsen mange personlige stemmer - helt præcist 586.

Du kan se alle de personlige stemmetal for Lollandkredsen her.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her