cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis, arkivfoto

Valg

Valgoprør på Lolland

Flere borgere vil gerne støtte Stemmer på Kanten-kampagnen og tilbyder plads til plakaterne.
28. oktober 2013 kl. 06:00 Af Margit Olsen (mo@folketidende.dk)

Annonce

Lolland Kommune har givet demokratikampagnen "Stemmer på Kanten" afslag på at hænge plakater med ambassadører for kampagnen op i kommunen. Kommunen gav afslag med den begrundelse, at det kan forvirre borgerne

Men flere borgere på Lolland vil gerne støtte kampagnen og tilbyder plads til plakaterne i både haver, private lygtepæle og forretningsvinduer.

Lsbeth Zornig Andersen, som er initiativtager til Stemmer på Kanten, byder de private henvendelser meget velkommen og håber, at det breder sig i hele Lolland Kommune:

-  Det er tydeligt, at borgerne ikke finder sig i det her, og at de ønsker en inddragelse af socialt udsatte i deres kommune. Det er overvældende så mange henvendelser, vi har fået fra folk, der vil hjælpe med at få plakaterne op på anden vis. De er åbenbart ikke forvirrede, siger den tidligere børnerådsformand og initiativtager til Stemmer på Kanten.

Bettina Smed, der er regionsansvarlig for Sydhavsøerne for Stemmer på Kanten, opfordrer alle, der er interesserede, til at henvende sig til hende på bettina@husetzornig.dk, så den alternative plakatindsats kan blive koordineret fra kampagnekontorerne i Nakskov:
-  Nu bliver det spændende, om kommunen også vil forbyde levende plakatsøjler, siger Bettina Smed i en pressemeddelelse.

I samme pressemeddelelse fortæller Tove Markus, butiksejer af Søsporten og borger i Lolland Kommune:
-  Jeg har tænkt mig at give Stemmer på Kanten frit lejde til at fylde hele forretningen med plakater både foran og bagved, bare jeg kan komme ind ad døren.
- Jeg går imod beslutningen fordi jeg ikke mener, at vi borgere er så dumme, som de åbenbart tror. Begrundelsen fra kommunen om, at vi vil blive forvirrede og tro at Linse Kessler stiller op som politiker holder simpelthen ikke. Hvor dumme tror de, vi er? , siger Tove Markus, der opfordrer andre butiksejere til at gøre det samme.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce