cookie-og-privatlivspolitik
Så kaotisk så det ud på de sydlollandske veje efter anden snestorm. Billedet her er fra Havnevej - landevejen mellem Rødby og Rødbyhavn - en sand arktisk ødemark. Selv gående havde store vanskeligheder ved at forcere snemasserne. Affotograferet fra bogen "Vinterkrigen på Lolland-Falster".
Så kaotisk så det ud på de sydlollandske veje efter anden snestorm i februar 1979. Billedet her er fra Havnevej - landevejen mellem Rødby og Rødbyhavn - en sand arktisk ødemark.

Vinterkrigen

Vinterkrigen: Se eller gense artikler og billedserier

For 42 år siden var store dele af Lolland-Falster lammet af snekaos.
15. februar 2021 kl. 13:30 Af Folketidende

I 2019 - 40 året for Vinterkrigen samlede vi i Folketidende mange beretninger om, hvordan Vinterkrigen påvirkede alle på Sydhavsøerne.

Vi du se eller gense de mange artikler og billedserier, så klik ind på Folketidende.dks forside og scroll ned til temaet "Vinterkrigen".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE