cookie-og-privatlivspolitik
Årets revyhold fra venstre: Henrik Koefoed, Rasmus Krogsgaard, Mickey Pless, Troels Malling, Rikke Buch Bendtsen og Pernille Schrøder.
Årets revyhold fra venstre: Henrik Koefoed, Rasmus Krogsgaard, Mickey Pless, Troels Malling, Rikke Buch Bendtsen og Pernille Schrøder.
Foto: Nykøbing F. Revyen

WeekendTid

Pless og Krøll lover super revy

Gammel tradition genoptages: Revyen markerer sin ankomst til byen.
11. maj 2019 kl. 11:40 Af Pia Winther

Annonce

NYKØBING Torsdag 16. maj kommer Nykøbing F. Revyen til byen, og det bliver markeret på samme måde, som det gjorde for fem år siden, nemlig med en køretur i en af Brandmuseets gamle brandbiler gennem Nykøbing.

Revyholdet mødes på Brandmuseet i Vendersgade i Nykøbing klokken 15.30, hvor de stiger på en brandbil, som kører gennem Nykøbing et par gange, inden turen slutter foran Nykøbing F. Teater klokken 16.15.

Her vil Flemming Krøll, som i år er producer på revyen, præsentere årets revyhold, som består af Pernille Schrøder, Rasmus Krogsgaard, Troels Malling, Rikke Buch Bendtsen, Henrik Koefoed og kapelmester og direktør Mickey Pless.

- Det bliver en fantastisk god revy, vi har mange virkelig gode tekster at arbejde med, siger Flemming Krøll.

Holdet har været i gang med at øve tekster i et stykke tid i København, men fra næste uge flytter prøverne til Nykøbing, og det er i den anledning, at man markerer revyens ankomst til byen.

Revyen har premiere torsdag 13. juni, og ifølge Birhe Krøll, der står for billetsalget, går det rigtig godt med salget af billetter.

- Billetsalget er på niveau med tidligere år, så det er virkelig loyale gæster, vi har. Det er helt fantastisk, siger Birthe Krøll.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce