cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto: Claus Hansen

112

Dødskryds skal overvåges

Der har endnu ikke været midler nok til at sikre dødskrydset i Sønder Vedby, og nu vil politiet i stedet overvåge det mere.
18. februar 2011 kl. 16:02 Af Amalie Gulløv Bay (agb@folketidende.dk)

siden Henrik Mortensen på tragisk vis blev dræbt i en trafikulykke i krydset ved Grønsundsvej/Østersøvej i august sidste år har lokale borgere kæmpet for at få sikret krydset bedre.

Af økonomiske årsager er det indtil videre kun blevet til fuldt stop-skilte, men det lader ikke til at være nok. Da den lokale landbetjent torsdag middag overvågede krydset i Sønder Vedby i en halv time, kunne han i hvert fald udskrive bøder og klip i kørekortet til to bilister, som ikke ænsede fuldt stop-skiltene.

- Havde der været en faresituation, og havde bilisterne været til ulempe for den resterende trafik, så havde de fået en betinget frakendelse af kørekortet, lyder det fra Arne Holdesen fra lokalpolitiet i Nykøbing.

Henrik Mortensen er da heller ikke den eneste, der har mistet livet i krydset. Inden for de senere år, har der nemlig været i alt tre dødsulykker.
Ifølge Arne Holdensen er gårdsdagens to bilister derfor også et klart eksempel på, at løsningen med skiltene ikke er tilstrækkelig sikker til at forhindre trafikdrab. Af samme grund vil politiet derfor nu overvåge krydset bedre.
 
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE