Annonce
Guldborgsund

CAFETERIA GENÅBNER SOM RESTAURANT

Stig Guldager og Hanne Gaard Guldager på restaurant The Steakout i Nørre Alslev. Foto: Lars Henriksen
14. august går en gammel drøm i opfyldelse for Hanne Gaard Guldager og Stig Guldager, de slår dørene op til deres første restaurant, The Steakout.

NØRRE ALSLEV: Det er en gammel drøm, der nu er ved at gå i opfyldelse for parret Stig Guldager og Hanne Gaard Guldager.

Parret har i mange år drømt og talt om, at blive restauratører og arbejde sammen, 14. august går drømmen i opfyldelse.

- Vi har kigget os omkring, men aldrig rigtig fundet noget, fortæller Stig Guldager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han kommer oprindeligt fra København, mens Hanne Gaard Guldager er fra Falster. De boede sammen i København og Allerød, men for seks år siden flyttede de til Falster, nærmere bestemt Nørre Alslev.

Drømmen om en restaurant har levet alle årene og pludselig blev lokalerne, hvor der tidligere har været cafeteria, på Cargovej ledig.

- Vi kiggede grundigt på hinanden og efter lange snakke, sagde vi, "Nu gør vi det". Vi holder op med at snakke og gør det, fortæller Stig Guldager.

Så 1. maj overtog de lokalerne ved Cargo Syd i Nørre Alslev.

Selv sat i stand

- Vi har knoklet lige siden med at gøre lokalerne hyggelige, og ændre udtrykket fra før, hvor det mere var et cafeteria, fortæller Hanne Gaard Guldager.

Parret ved dybest set ikke, hvordan det er at drive restaurant, men blev enige om, at nu vil de finde ud af, om det er noget for dem.

- Vi ved ikke, om det er sjovt eller bare hårdt arbejde. Vi vil gerne have det sjovt og hyggeligt sammen og hygge om vores gæster, fortæller Hanne Gaard Guldager.

De to er enige om, at de ikke vil sidde som gamle på plejehjem og fortryde, at de ikke forsøgte. Så nu må det bære eller briste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Familieforetagende

- Grundidéen er at lave noget sammen, i stedet for kun at gå på arbejde hver for sig, fortælle Stig Guldager.

Parrets to børn, Cecilie på snart 13 og Viktor på 11, følger interesseret med på sidelinjen.

Det er Stig Guldager, der står for at stege kødet og fremstille de forskellige sovse, mens Hanne Gaard Guldager står for brød og salater.

- Vi synes selv, vi er gode til at lave mad og det får vi heldigvis også at vide fra vores gæster, fortæller hun.

De nyder begge at være værter og få folk til at føle sig godt tilpas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Man skal kunne grine

- The Steakout skal været et sted, hvor man kan grine højt og hygge sig. Vi vil genoplive den gode familiefrokost, fortæller Stig Guldager.

Det skal emme af hyggelig stemning, når man træder ind ad døren på The Steakout. Derfor vil alle stearinlys være tændt fra restauranten åbner søndag klokken 12, til den lukker klokken 21. Foto: Lars Henriksen

Og helt uden erfaring i at lave mad til mange er de ikke.

- Jeg har øvet mig i mange år, og også lavet mad til selskaber, fortæller han.

Stig Guldager er cyber security specialist hos NNIT og Hanne Gaard Guldager er selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver. Indtil videre planlægger de begge at beholde deres fuldtidsjob og kun holde åbent i restauranten om søndagen.

- Det vi vil lave, er budgetteret til at kunne generere en fornuftig omsætning, så det kan hænge sammen, fortæller Hanne Gaard Guldager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor smag

Derfor er konceptet også klart, sunday roast med pommes frites, forskellige sovse og solide salater.

- Der skal være masser af smag og fylde. Vi satser på stor smag, fortæller Stig Guldager.

Der skal være masser af smag og fylde. Vi satser på stor smag.

Stig Guldager

Parret mener også, at alle skal have mulighed for at nyde et godt glas vin, derfor kan man købe alle restaurantens vine glasvis.

- Vi må have respekt for, at vi ligger et sted, hvor mange kommer kørende til.  Så i stedet for at tvinge folk til at drikke danskvand, kan man købe et enkelt glas vin, fortæller Stig Guldager.

Der er allerede gang i spekulationer om fremtidsplaner, måske holde åbent fredag og lørdag også. Og catering er allerede i gang. Den første ordre ud af huset, skal leveres i nærmeste fremtid.

- Her kan vi levere lidt af hvert, man aftaler menuen med os, fortæller Hanne Gaard Guldager.

I første omgang gælder det dog søndagssteg, alternativt en klassisk burger eller en veggieburger.

Søndag 14. august slår The Steakout dørene op klokken 12-21 på Cargovej 3 i Nørre Alslev.

Restaurant the steakout nørre alslev


Restaurant the steakout nørre alslev
  • steakout
    Stig Guldager og Hanne Gaard Guldager på restaurant The Steakout i Nørre Alslev. Foto: Lars Henriksen
  • steakout1
    Det skal emme af hyggelig stemning, når man træder ind ad døren på The Steakout. Derfor vil alle stearinlys være tændt fra restauranten åbner søndag klokken 12, til den lukker klokken 21. Foto: Lars Henriksen
  • steakout2
    Restaurant the steakout nørre alslev
  • steakout3
    Restaurant the steakout nørre alslev
Annonce
Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

Annonce
Annonce
Dølle

- De kalder mig da Tine Tiskone

Dølle

Tumult til vild Dølle-koncert

Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Lolland

Milliondyrt vartegn: Nu er vinderne fundet

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker fredag

Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

112

Fik slag i hovedet på marken

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Indland

86.000 danskere er afhængige

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen