Annonce
Kultur

Dansk skuespiller: Jeg kunne næsten ikke være i min krop

I 2024 er Pelle Emil Hebsgaard aktuel i musicalen "Askepot - The Musical", hvor han skal spille den gode fe. (Arkivfoto). Foto: ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Musicalperformer og tv-vært Pelle Emil Hebsgaard er aktuel i sin første rolle i Cirkus Summarum i løbet af sommeren. Her fortæller han om sine sommerminder.

Mange ser frem til at nyde en afslappet sommer i solens stråler og til at tage sig en kold dukkert i de varme sommermåneder.

Men for musicalperformer Pelle Emil Hebsgaard skal de fleste af sommerens timer bruges inde i et cirkustelt, fordi han skal rundt i hele Danmark med Cirkus Summarum.

Han må derfor nøjes med den kolde dukkert efter arbejde, og det er noget, han ser frem til efter en lang dag i et varmt telt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig også til, at hans familie kommer og besøger ham i cirkusteltet, så de på den måde kan holde en slags sommerferie sammen.

Her fortæller Pelle Emil Hebsgaard, hvad han bedst kan lide ved sommeren.

Hvad er dit bedste sommerminde?

- Jeg har et, der står klokkeklart – og det var, da min søn blev født i august 2019. Det havde været en brandvarm sommer, men lige præcis den nat stormede det, og regnen piskede mod vinduerne.

Pelle Emil Hebsgaard er gift med danseren Claudia Rex. Sammen har de sønnen Zacharias fra 2019, og Claudia Rex offentligegjorde for nyligt, at de venter sig en lille ny. (Arkivfoto). Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

- Og især som husejer, er det bare en dejlig fornemmelse, at der endelig er vand til haven. Og det var lidt sådan, jeg havde det. Det var en ret svær fødsel, så det var lidt som om, at den der storm gjorde op for det negative.

- Ellers husker jeg også et andet minde med mine forældre og min søster. Vi tog til Indonesien sammen på sådan en lille, nærmest øde ø, da jeg var 15 år, min storebror var 18 år, og min søster var 22 år.

- Det var som at være i et paradis. Og så var det den sidste rejse sammen som en kernefamilie, inden der gik efterskole, gymnasie og børn i den. Så den ferie har en meget stor plads i mit hjerte.

Hvad er dit værste sommerminde?

- Jeg var en tiårig dreng, som bare gerne ville ud og nyde sommeren i Ikast. Men den sommer stod det bare ned i stænger, og man kunne ikke andet end at være indenfor, og mine forældre skulle arbejde, så vi skulle ikke ud og rejse.

- Det lyder lidt forkælet, men det var bare noget af det mest deprimerende at stå indenfor og kigge på regnen, der piskede ned i tre måneder.

Hvad er dine must-haves om sommeren?

- Jeg bader meget, fordi min krop er en milliard grader, så jeg skal altid køles ned om sommeren. Især hvis det er efter en forestilling – for der bliver meget varmt inde i et telt.

- Så ofte bader jeg på vej hjem fra en forestilling. Det startede, da jeg spillede med i "Seebach – The Musical", fordi jeg skulle have striktrøjer og paryk på, når jeg spillede Tommy Seebach – så jeg kunne nærmest ikke være i min krop, fordi det blev så varmt.

Hvad er det bedste ved sommeren?

- Når jeg står og griller, lægger en bøf på, drikker en kold øl, og når min søn leger i noget vand ude i haven. Så har jeg bare en følelse af, at der ro og styr på det hele, og at alle er glade. Og så længe min familie er glad og har det godt, så er det en god sommer.

- Men for fem år siden, ville jeg have sagt Distortion og Roskilde Festival.

Hvad spiser du især om sommeren?

- Herhjemme elsker vi majs. Majskolber på grillen. Dem skovler vi ind, og det samme gør vi med sodavandsis.

Pelle Emil Hebsgaard er også aktuel i den kommende musical "Askepot - The Musical", som har premiere i 2024.

/ritzau/

  • Præsentation af Askepot - the Musical
    I 2024 er Pelle Emil Hebsgaard aktuel i musicalen "Askepot - The Musical", hvor han skal spille den gode fe. (Arkivfoto). Foto: ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
  • Gallapremiere på Den lille havfrue
    Pelle Emil Hebsgaard er gift med danseren Claudia Rex. Sammen har de sønnen Zacharias fra 2019, og Claudia Rex offentligegjorde for nyligt, at de venter sig en lille ny. (Arkivfoto). Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Mulle kunne ikke stå på benene: - Jeg havde ikke regnet med en skid

Politik

SF kan blive kongemager eller ligegyldig efter EU-valg

Lolland

- Kommunen skubber ansvaret væk, og lægger det over på de frivillige

Sport

Manden bag miraklet: - Jeg kniber mig i armen

Guldborgsund

Undrer sig over helt nye detaljer i brev

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Falster

Vakte opsigt på Falster: Nu bekræfter de vildt fund

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Annonce
Annonce
Nykøbing

Stort galleri: Elevernes imponerende galla-ankomst

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Indland

Jagtulykke koster 53-årig mand livet

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt

Lolland

Lokale museer er lettede over ny reform: Mister ikke tilskud