"Stoppestedet" lukket af Fødevarestyrelsen torsdag.
Repræsentanter fra Fødevarestyrelsen var torsdag formiddag på besøg hos madleverandøren Stoppestedet på Østre Boulevard i Nakskov - og valgte at lukke stedet.
Det oplyser indehaveren af Stoppestedet og Holeby Kro, Diana Odgaard Andersen, til Folketidende.
Stoppestedet leverer varm mad og smørrebrød til mellem 80 og 100 pensionister om dagen, som dog ikke behøver at frygte at stå uden mad i morgen og fremover.
Noget af personalet fra Stoppestedet rykkes nu til Holeby Kro, hvor maden til udbringning på Vestlolland indtil videre vil blive produceret.
- Kroen råder også over to biler, der er godkendt til madtransport, samt varmekasser, så der leveres til normal tid i morgen, siger Diana Odgaard Andersen.
Kunderne kan fortsat bruge det gamle telefonnummer og ringe og bestille.
Læs også: Svinede med maden til de ældre
Ifølge ejeren af Stoppestedet har Fødevarestyrelsen lukket køkkenet, fordi et del af bygningen, hvor maden transporteres igennem, ikke lever op til kravene.
Da bygningen, hvor Stoppestedt bor til leje, er på tvangsauktion i øjeblikket, forventer Diana Odgaard Andersen ikke, at ejeren vil sætte det påkrævede i stand.
I stedet er håbet om et par måneder at kunne genåbne Stoppestedet i den tidligere kinarestaurant på Østergade i Nakskov.