cookie-og-privatlivspolitik
Midtbanemand, rutinerede Søren Christensen, bliver en vigtig brik i NFC's bestræbelser på at få et godt resultat, og helst point, med hjem fra Viborg på søndag.
Midtbanemand, rutinerede Søren Christensen, bliver en vigtig brik i NFC's bestræbelser på at få et godt resultat, og helst point, med hjem fra Viborg på søndag.
Foto: Anders Knudsen

Ugeavisen

Får NFC et udlæg med point(s)?

Med en udekamp i Viborg får NFC allerede i første kamp en meget svær nød at knække.
25. juli 2018 kl. 10:12 Af Manfred Sørensen

Annonce

Efter uger med hård træning, testkampe og senest deltagelse i Femern Belt Cup i Lübeck bliver det nu alvor for NFC's mandskab i Nordic Bet Ligaen.

Søndag er der premiere for sæsonen 2018/19 i Nordic Bet Ligaen, og dermed står der igen vigtige point på højkant for NFC.

Som tidligere nævnt her i avisen skal cheftræner Jens Olsen og hans udvalgte søndag 29. juli en tur til Viborg. Det betyder at vores fodboldflagskib allerede i første kamp får en meget svær nød at knække.

Jyderne var i foråret tæt på at rykke op i Superligaen, men måtte meget skuffende nøjes med en 4. plads og dermed ingen kvali-kampe om oprykning til landets bedste række. Ambitioner om Superligabold har Viborg selvfølgelig igen i den kommende sæson og dermed vil presset allerede fra første kamp hvile på Viborg-spillerne. Og netop det faktum kan NFC måske udnytte og komme hjem med point(s).

I den forgangne sæson blev det til tre målrige og underholdende kampe mod Viborg. Det første opgør blev vundet med 4-2, det næste tabt med 1-3, mens den tredie kamp endte 3-3 - det var i april, altså for blot tre måneder siden.

Det skal blive spændende at følge om NFC kan forbedre de seneste to sæsoners 7. plads. I begge sæsoner hørte NFC med henholdsvis 50 og 54 mål til rækkens mest scorende, men desværre raslede målene også ind i den anden (51 og 59 mål).

Ingen tvivl om, at der venter flere point på kontoen, hvis holdet kan få mere skik på de defensive rækker og samtidig bevare sine fornemme offensive kvaliteter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Ugeavisen Guldborgsund":
Annonce