cookie-og-privatlivspolitik
Adam Duvå Hall og hans kone, Christine, har været sammen i 13 år. Men hun har aldrig set ham danse.
Adam Duvå Hall og hans kone, Christine, har været sammen i 13 år. Men hun har aldrig set ham danse.
Foto: Jens NØrgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Gossip

Tv-værts kone: Jeg har aldrig set den side af ham

Fredag aften debuterede Adam Duvå Hall i "Vild med dans" og imponerede dommerne - og sin kone.
08. september 2018 kl. 12:00 Af Af Eva Maria Brandi/ritzau/

Annonce

Det var ikke kun dommerne, der fredag aften måtte bukke sig i støvet for den 43-årige tv-vært Adam Duvå Hall, da debuterede med en vals i "Vild med dans" sammen med sin makker, den professionelle danser, Mie Moltke.

Også Adam Duvå Halls kone, Christine Gjødsbøl Jensen, som han har to børn med, kunne fra sin plads i tv-studiet se sin mand optræde på en helt ny måde.

- Nu har vi været sammen i 13 år, og jeg har aldrig set den side af ham.

- Det var faktisk rørende. Jeg blev rørt. Jeg har aldrig nogensinde danset med ham andet end i et køkken til en morgenfest, hvor vi har været fulde. Jeg har aldrig set ham danse, men jeg tænkte, at han nok ville se utroligt flot ud i kjole og hvidt, siger Christine Gjødsbøl Jensen.

Siden Adam Duvå Hall i midten af august begyndte træningen til "Vild med dans", har hun nysgerrigt fulgt med på sidelinjen. Alligevel var hun spændt på, hvor meget Adam Duvå Hall havde nået at lære.

- Jeg har selvfølgelig spurgt, hvordan det gik, og jeg har kunnet fornemme på Mie (Moltke, red.), at han var god, men han har selv været meget ydmyg omkring det. Det ligger nok til hans natur. Så jeg tror, det tog røven på os alle sammen, hvor god han faktisk var.

- Men jeg har altid sagt, at han må være født en søndag under en regnbue, for han er bare god til alt, hvad han beslutter sig for at være god til, siger Christine Gjødsbøl Jensen.

Da Adam Duvå Hall i sommer fik tilbuddet om at være med i showet, talte parret det grundigt igennem. Han vendte det også med flere af sine venner, der tidligere har været med - heriblandt komikeren Simon Jul.

Han var med til at overtale Adam Duvå Hall, fortæller Christine Gjødsbøl Jensen.

- Adam hørte om sammenholdet og intimiteten, og så blev han enig med sig selv om, at han gerne ville. Og så gik han "all in".

- Han er blevet helt vildt grebet af det, og det tror jeg også, er kommet bag på ham selv. Og så vil han også så gerne vise vores datter, at han kan danse, siger hun.

"Vild med dans" bliver sendt hver fredag på TV2.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce