AC Horsens bryder Lyngbys sejrsstime med storsejr

Lyngbys stime på 10 sejre i træk sluttede brat, da det søndag blev til et nederlag på 1-4 ude mod AC Horsens.

AC Horsens fortsatte søndag sin imponerende sæsonstart i Alka Superligaen, da holdet på hjemmebane slog Lyngby med hele 4-1.

Med sejren brød Horsens samtidig Lyngbys imponerende stime på hele 10 sejre i træk i Alka Superligaen og Europa League-kvalifikationen.

Mens regnen silede ned over stadion, var det hjemmeholdet, der kom bedst fra start og satte sig på kampen i en sådan grad, at holdets målmand Jesse Joronen ikke havde en redning i det første kvarter.

Chancerne til Horsens blev større og større, og i det 35. minut kom hjemmescoringen til 1-0. Højrebacken Jonas Thorsen kom efter et hjørnespark fri på venstrekanten og sendte et hårdt indlæg ind i feltet.

Her kom tårnhøje Ayo Simon Okosun først på bolden og kunne med stor præcision pande bolden i mål bag Mikkel Andersen i Lyngbys mål.

Horsens fortsatte presset, og kort inden første halvlegs afslutning blev det også til en føring på 2-0. Igen var det Jonas Thorsen, der stod for indlægget - dog til en ny modtager i form af Lasse Kryger.

Indlægget blev sendt ind med masser af luft under, hvilket umiddelbart lignede en lækkerbisken for målmand Mikkel Andersen.

Men til stor forundring for Mikkel Andersen og de resterende Lyngby-spillere, nåede Lasse Kryger først op til bolden og sendte den i nettet til 2-0.

Fra anden halvlegs start trak Horsens sig en smule, hvilket overlod spillet til Lyngby. Udeholdet formåede dog ikke at sætte mange afleveringer sammen og var langt fra at kreere åbne målchancer.

Horsens satsede nu på omstillinger, hvilket gav afkast efter 60 minutter, da 18-årige Mads Bech Sørensen slap fri og kanonerede bolden i mål til 3-0.

Målet var det første i Superligaen for stortalentet Mads Bech Sørensen.

Lyngby fik lidt håb tilbage, da Jesper Christiansen efter 68 minutter slap forbi Horsens' midtbane og gjorde det til 3-1.

10 minutter senere brød jublen dog igen ud på stadion, da unge Tobias Arndal sendte bolden i mål til kampens resultat 4-1.

Lyngbys bundrutinerede styrmand på midten Martin Ørnskov missede en tæmning ved midterlinjen, hvorefter bolden trillede direkte i fødderne på 19-årige Tobias Arndal, der er blevet fundet i Oure Fodboldakademi.

Uden tøven satte Tobias Arndal i løb mod mål og kunne få sekunder senere udplacere Mikkel Andersen i Lyngbys mål og endegyldigt sikre Horsens sejren.

Horsens har nu fået en drømmestart på den nye sæson med seks point for to kampe, mens Lyngby må nøjes med de tre point, som holdet hentede på hjemmebane mod Silkeborg i første runde.