AGF vinder igen: Kan rykke op på søndag

AGF vinder 3-0 over bundproppen Hvidovre i 1. Division, og Aarhus-klubben kan rykke op i Superligaen søndag.

Alt skal gå galt, hvis ikke AGF meget snart kan fejre oprykning til Superligaen, efter klubben torsdag aften vandt 3-0 over 1. divisions bundprop Hvidovre.

Oprykningen kan ske allerede på søndag, når AGF på hjemmebane tager imod Skive.

- Det betyder meget, at det kan ske i hjemlige omgivelser.

- Vi vil gerne vise vores taknemmelighed over tilskuernes entusiasme og støtte ved at føre Aarhus tilbage i Superligaen, hvor klubben hører til, siger AGF-træner Peter Sørensen til spn.dk

AGF gjorde det svært for hjemmeholdet Hvidovre lige fra kampens start, da aarhusianernes 20-årige islænding Aron Johannsson sparkede bolden i nettet til 1-0 efter bare syv minutter.

Kort før pausen øgede Peter Graulund til 2-0, og fem minutter i slutfløjt lukkede Søren Berg kampen til 3-0.

- Vi scorede et par hurtige mål, som gjorde det muligt at kontrollere kampen, og vi gav næsten intet væk, siger Peter Sørensen.

Sejren over Hvidovre er AGF's 19. i denne sæson, og aarhusianerne har kun tabt en kamp under opholdet i første division.

AGF fører 1. division suverænt med 61 point, og holdet har dermed 17 point forspring til Vejle på tredjepladsen, mens der resterer seks kampe af sæsonen.

I bunden af 1. division ligner Hvidovre mere og mere en sikker nedrykker, da holdet halter ni point efter FC Hjørring, der ligger lige over stregen.