Dame N'Doye nedlægger AaB med hattrick

Dame N'Doye scorede hattrick for FC København, som vandt 4-0 på hjemmebane over AaB. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Tilbagevendte Dame N'Doye strålede søndag for FC København, der på hjemmebane besejrede AaB med 4-0.

Mundvigen på FC København-træner Ståle Solbakken må så småt igen være opadgående efter det skuffende nederlag til AC Horsens i superligapremieren.

Søndag vandt holdet nemlig for tredje gang på seks dage, da AaB blev besejret med 4-0 i Parken.

Derudover stemplede Dame N'Doye for alvor ind efter sit sommerskifte tilbage til København, da angriberen stod for de tre første scoringer i opgøret.

FCK kom blæsende fra start og tog gæsterne på sengen i en kamp, der reelt var afgjort få minutter efter, at den var blevet sat i gang.

Dermed kom AaB-spillerne ned på jorden igen efter sejre i de to første kampe, mens FCK med sejren nu har samme pointtal som nordjyderne - nemlig seks af slagsen.

FCK forsøgte sig fra start med en ny angrebskonstellation bestående af Viktor Fischer og Dame N'Doye, og det skulle vise sig at være en særdeles godt idé.

På bare 22 minutter havde den tilbagevendte senegaleser reelt afgjort kampen med et hattrick, hvoraf første og tredje mål kom efter flotte oplæg fra Fischer, der i begge tilfælde udnyttede tvivlsomt forsvarsspil af gæsterne.

Ved det tredje mål overgik N'Doye sågar sin tidligere holdkammerat César Santin som den mest scorede spiller i FCK's historie med scoring nummer 85.

Alt imens var en flok rystede AaB-spillere degraderet til statister i N'Doyes målshow, men mod pausen fik gæsterne sat en prop i defensiven.

FCK-kontrollen fortsatte efter pausen, hvor værterne dog slap foden en del fra speederen.

Med udskiftningen af N'Doye midtvejs i anden halvleg lignede det, at også målene forsvandt, men det fik en velspillende Viktor Fischer lavet om på i tillægstiden, da han gjorde det til slutresultatet 4-0.

• Superliga: FC København - AaB