Annonce
Sport

Der skal ske noget nu

Team Sydhavsøerne - her Alexander Nielsen - har fået alt for lidt ud af de første fem kampe i 1. division. Det mener sportschef Morten Juul, som ikke er tilfreds med sæsonstarten. Foto: Flemming K. Karlsen

Sportschef Morten Juul dumper Team Sydhavsøernes turneringsstart.

MARIBO To point i sæsonens første fem kampe og nederlag senest på udebane mod oprykkerne fra HC Midtjylland i lørdags betyder, at Team Sydhavsøerne er placeret under nedrykningsstregen i 1. division.

Det behager naturligvis ikke sportschef Morten Juul, der dog havde forudset en svær indledning på sæsonen, men kun to point er klart i underkanten.

- Vi vidste godt, at startprogrammet var vanskeligt, men at vi kun står med to point på nuværende tidspunkt, er selvfølgelig ikke godt nok. Der skal ske noget nu, siger sportschefen, der efter de første fem afviklede kampe har slået en streg i sandet.

- Nu kigger vi fremad mod kampen på søndag mod HEI Skæring. Den skal vi simpelthen vinde - og helst også de næstfølgende kampe mod Roskilde, HØJ og Odense, siger sportschefen, der åbner op for tilgang til truppen, hvis det mod forventning viser sig, at venstrebacken Kristian Lund Vukman ikke bliver klar til at deltage i angrebsspillet inden for en overskuelig fremtid.

Måske tilgang på vej

- Det kigger vi på hele tiden, og vi har da også været i dialog med flere potentielle emner, men indtil videre har det ikke kunne lykkedes, siger Morten Juul, der anerkender, at venstre backpositionen er udfordret.

- Men vi skal også have kigget på defensiven. Der går simpelthen for mange mål ind. Jeg tror, vi skal tilbage til det, der virkede i slutningen af sidste sæson, hvor vi gik mere offensivt til værks og tog mere initiativ i stedet for at vente på skytterne, der har fået alt for let spil i denne sæson. Det har også påvirket målmandsredningerne, der har været en mangelvare, lyder det fra Morten Juul, der ikke har planer om at se på trænerkonstellationen Johan Zanotti og Nick Szwiec for nuværende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ro til trænerteamet

- Jeg tror ikke på kortsigtede løsninger. Der ligger en strategi, hvor vi gerne vil satse på unge spillere og udvikle dem. Den holder vi holder fast i, understreger Morten Juul, der bakker fuldt op om det nuværende trænerteam.

Og han har også en tro på, at sejrene kommer nu.

- Vi har spillertruppen til at præstere langt bedre end vi har gjort, så det handler om at få det bedste frem i spillerne og udnytte de kompetencer hvert enkelt spiller har, understreger sportschefen.

Gennem de første kampe har Team Sydhavsøerne lukket alt for mange mål ind i anden halvleg, men Morten Juul afviser, at den fysiske form ikke rækker til en hel håndboldkamp.

- Spillerne er i glimrende fysisk form. Det handler om, at kampene bliver afviklet på en måde, der genererer mange scoringer, når vi skal op og jagte modstanderens føring. Og så har vi åbnet for meget op bagude, mener Morten Juul.

  • Team Sydhavsøerne - her Alexander Nielsen - har fået alt for lidt ud af de første fem kampe i 1. division. Det mener sportschef Morten Juul, som ikke er tilfreds med sæsonstarten. Foto: Flemming K. Karlsen
Annonce
Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Millionfremgang hos lokal brugs

Dølle

Kæmpe p-kaos på Dølle: - Har aldrig oplevet noget lignende

Dølle

Lørdag på Dølle: Fra Keld og Hilda til Daze

Dølle

Masser af mennesker og traktortræk

Guldborgsund

Præst til rørt familie: - Han kan stadig være jeres forbillede

Dølle

Politiets status: Masseslagsmål og trusler på Dølle

Dølle

Bikerpiger og "bøndernes dødsdruk": Se billederne fra årets Damefrokost

Dølle

Siden 1980: Preben har aldrig misset et eneste Dølle

Dølle

Timelang kø: Nu har Dølle truffet en beslutning

Dølle

Ørkenens døtre og Mario Sisters glæder sig: - Vi har varmet lidt op hjemmefra

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Dølle

Nu er den væk: Hvad betyder det for Dølle?

Dølle

Nu ryster Dølle igen: 1600 damer går fest-amok!

Dølle

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?

Dølle

Musikken sætter gang i festen: - Vi kommer fra Døllefjelde-Musse ...

Annonce
Annonce
Dølle

Ødelæggende vejr skaber problemer: Dølle kæmper for farbart marked

Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Lokal nyt

Regionsråds-politiker bryder med sit parti

112

Brandvæsnet blev tilkaldt, men vendte hurtigt om

Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Indland

Rusland advarer Danmark: Det vil blive gengældt

Sport

Reddet fra konkurs - klar til kamp mod Nykøbing