Eller scorer og hjælper Washington til sejr i NHL-semifinale

Washington Capitals vandt 4-2 over Tampa Bay Lightning i første kamp i semifinaleserien i NHL.

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og Washington Capitals kom natten til lørdag flot fra start i semifinaleserien i NHL.

Med en 4-2 sejr over Tampa Bay Lightning tog hovedstadsholdet første stik på udebane i semifinaleserien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Lars Eller kom på måltavlen i kampens anden periode, da han stod for Washington Capitals' fjerde og sidste scoring.

Holdkammeraterne Michael Kempny, Alex Ovechkin og Jay Beagle stod for de tre første mål.

Det er første gang i 20 år, at Washington Capitals spiller i semifinaleserien i NHL.

Tampa Bay Lightning er omvendt med i semifinalen for tredje gang på fire år, hvilket dog ikke hjalp dem i nattens kamp.

Washington Capitals er derimod inde i en god stime og har vundet fem ud seks af holdets seneste kampe.

På mange fronter var det en god første kamp for Washington Capitals, som allerede efter 17 minutter var foran 4-0. To af målene blev scoret i powerplay.

Washington Capitals' målmand Braden Holtby lavede i alt 19 redninger i løbet af kampen, mens Tampa Bay Lightnings Andrei Vasilev reddede 21 af 25 skud.

Først i tredje periode kom Tampa Bay Lightning på måltavlen, hvor Steven Stamkos og Ondrej Palat fik lov til at reducere.

Den anden kamp i semifinaleserien mellem Washington Capitals og Tampa Bay Lightning skal afgøres i Tampa natten til mandag dansk tid.

Og intet er afgjort endnu. For også i sidste runde tabte Tampa Bay Lightning seriens første kamp mod Boston Bruins, inden holdet sikrede sig videre avancement.