Annonce
Sport

AARHUS-FADÆSEN MÅ IKKE GENTAGE SIG FOR NFH

Marie-Hélène Sajka kan se frem til noget mere spilletid i angrebet, da hendes kollega på højre back Alberte Kielstrup er ude med en fodskade. Foto: Ingrid Riis
NFH skal endnu engang vise sig frem på udebane efter en europæisk kamp, og det kan godt give panderynker.

NYKØBING: Det er blot en uge siden, at NFH sidst spillede på udebane i det jyske i den hjemlige Håndboldliga efter en weekend-optræden i European League.

Nu gentager kunststykket sig, da NFH her til eftermiddag satte kursen mod Aabenraa for at møde oprykkerne fra Sønderjyske efter den overbevisende sejr på 34-22 over ungarske Debrecen i lørdags.

Men sidste midtugekamp efter en europæisk sejr var en forfærdelig oplevelse set med NFH-briller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I en kamp helt uden tro på tingene og dårlig indstilling tabte NFH med 23-25 til upåagtede Aarhus United, men denne gang er man bedre forberedt, håber NFH-træner Jakob Larsen før dagens kamp.

- Hvis vi spiller som mod Aarhus United, så taber vi igen. Men det har jeg også en tro på, at vi ikke gør, lyder det fra træneren, der ikke mener, at situationen fra i sidste uge helt kan sammenlignes.

Bedre forudsætninger

- Denne gang kommer vi fra en hjemmekamp i European League allerede lørdag, mens vi sidst spillede søndag på udebane i Kroatien og skulle bruge mere tid på rejsen. En dag mere hjemme, hvor man sover i sin egen seng, spiser rigtigt og bare har mere tid til restitution, betyder utroligt meget, også selv om det er idrætsfolk på topniveau, der burde have forudsætningerne for at præstere flere gange om ugen.

- Desuden er det også afgørende, at vi har haft to træninger inden kampen, hvor vi kan forberede os ordentligt med både taktisk træning og video, lyder det fra Jakob Larsen, der betragter nedturen i Aarhus som et wakeup-call.

- Der er ikke nogen her, som kommer med en slasket indstilling. Man kan have en dårlig dag, og det må man somme tider acceptere, men der er ikke nogen, der indstillingsmæssigt ikke vil være til stede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Godt hjemmehold

- Så alle kan tage det helt roligt. Vi skal nok være der, men om det er nok til at vinde, må tiden vise, siger Jakob Larsen, der har været positivt overrasket over oprykkerne fra Sønderjyske, der i de seneste to hjemmekampe har slået henholdsvis Ikast og Aarhus United og ikke kommer i fare for direkte nedrykning, som det ellers har været kutyme for det  hold, der er kommet op fra 1. division.

- Det er et rigtig fint hjemmehold, og hvis vi ikke er helt oppe på de høje nagler og klar til at gå i krig, så taber vi. Men spiller vi med samme fysiske udtryk i forsvaret, som vi gjorde mod Debrecen i lørdags, så får de rigtig svært ved at slå os, siger Jakob Larsen, der må undvære Alberte Kielstrup, der blev fodskadet i lørdagens European League-kamp.

Sønderjyske har indtil videre haft en ganske godkendt sæson i tilbagevenden til kvindernes bedste håndboldrække hvor de indtager niendepladsen, der akkurat ikke giver plads i slutspillet, men i nedrykningsspilet, hvor de næppe kommer i fare.

Holdets topscorer er Louise Ellebæk med en fortid i Silkeborg-Voel, og så råder de over to stærke fløje i Sarah Paulsen og Pernille Johannsen. Sidstnævnte optrådte tilbage for fire år siden i en halvsæson for NFH.

Der er kampstart kl. 20:15 i Arena Aabenraa, og Radio SydhavsØerne sender direkte.



  • NFH
    Marie-Hélène Sajka kan se frem til noget mere spilletid i angrebet, da hendes kollega på højre back Alberte Kielstrup er ude med en fodskade. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Annonce
Annonce
Sport

- Hold da op! Det er den største sensation i nyere tid

Sport

NFH gjorde det fandme!!!!!! Leverede miraklet og er i DM-finalen

Sport

Uforstående Nolsøe: Alle havde jo dømt os ude på forhånd

Udland

Premierminister udsat for attentat: Stadig i alvorlig tilstand

Lolland

- Kommunen skubber ansvaret væk, og lægger det over på de frivillige

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Guldborgsund

Undrer sig over helt nye detaljer i brev

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Falster

Vakte opsigt på Falster: Nu bekræfter de vildt fund

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Annonce
Annonce
Nykøbing

Stort galleri: Elevernes imponerende galla-ankomst

Indland

Jagtulykke koster 53-årig mand livet

Vejret

Weekenden bliver varm men slutter for en landsdel med byger

112

Anklager vil have betjent straffet for udrykning med 200 km/t

Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Indland

Ni ud af ti danskere modtog sireneadvarsel på mobilen

Lolland

Lokale museer er lettede over ny reform: Mister ikke tilskud