Favoritterne vandt

B. 1901 vandt 4-0 i Øster Ulslev i efterårsregnvejr fredag aften i LF-Serien.

ØUB kan ikke få point mod B. 1901, og de stribede er det eneste mandskab, som træner Rasmus Aages tropper ikke har kunnet hamle op med, og på en regnfuld efterårsagtig fredag aften i Øster Ulslev lynstartede gæsterne fra Kohaven.

Efter tre minutter kom råstærke Thomas Larsen på scoringslisten for de stribede, da han passerede gæstekeeper Teddy Pedersen, som ikke kunne holde det flade skud på den regnvåde grønsvær. Det var en bitter pille at sluge for de gule, der dog aldrig gav op, selv om B. 1901 kom foran 2-0 efter 20 minutter. Backen Nicolai Andersen er frisparksekspert, og hans venstreben lynede lige uden for feltet, uden chance for Teddy Pedersen, og de stribede var for alvor på den grønne gren.

Inden pausen øgede gæsterne til 3-0, da Thomas Larsen var på pletten efter 28 minutter. Han var klar på en god aflevering fra en stærk Mikkel Sarka, rundede sin modstander og scorede sikkert.

Sindene kom for alvor i kog efter 42 minutter, da Henrik Jørgensen stormede ud af sit mål og fældede en helt fri Thomas Nielsen. Alle ventede på det røde kort og straffesparket, men dommer Ole Hansen pegede på pletten uden at "straffe" keeperen. Det lignede et meget klart rødt kort, men etterne slap med skrækken.

For at hælde noget nær et tons havsalt i såret skød Tony Hansen så svagt, at Henrik Jørgensen nærmest kunne samle bolden op.

Otte minutter før tid gled ØUB's stærke forsvarsspiller Jimmi Jensen og fik hånd på bolden i straffesparksfeltet. Det udløste straffespark og gult kort, og så kunne Jacob Stæchmann øge til 4-0, selv om keeper Teddy Pedersen havde hånd på straffesparket.