FCM forværrer OB-krise med scoring i tillægstiden

FC Midtjyllands angriber Gue-sung Cho brændte flere store muligheder foran OB-målmand Martin Hansen, men sydkoreaneren fik også scoret på et straffespark i søndagens 2-1-sejr i Superligaen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter fire kampe uden sejr i Superligaen hentede FC Midtjylland søndag aften tre point mod OB i 2-1-sejren.

Et mål i tillægstiden sikrede FC Midtjylland den første sejr i fire kampe, da holdet slog OB 2-1 søndag aften i Superligaens niende spillerunde.

Holdet fra Fyn har nu blot vundet én kamp i de sidste syv kampe i Superligaen.

Første halvleg var chancefattig og uden meget kvalitet, men med det samme efter pausen åbnede opgøret fuldstændigt med to mål med to minutters mellemrum.

OB spillede med fem forsvarsspillere, og holdet stod særdeles dybt på egen halvdel i store perioder. FCM havde svært ved at nedbryde OB-defensiven, men en scoring i slutfasen sænkede gæsterne fra Fyn.

Med sejren kravler FCM op på en femteplads i Superligaen med 14 point. OB er på tiendepladsen med otte point efter ni spillerunder.

OB kom godt i gang i de første minutter, mens FCM smed en del bolde væk. Hjemmeholdet formåede dog hurtigt at tage kontrollen og få de fynske gæster trykket tilbage.

Et par gange lykkedes midtjyderne også med at sætte nogle rigtig flotte angreb op med mange hurtige kombinationer. Den sidste skarphed til at skabe den store chance udeblev dog.

Gæsterne fra Odense stod generelt meget dybt på banen, og det skabte kort før pausen en rigtig stor chance tæt under mål til FCM-angriberen Gue-sung Cho. Forsøget gik dog forbi venstre stolpe, og det sørgede for en første halvleg uden scoringer.

Anden halvleg var knap gået i gang, før FCM fik tildelt et straffespark. OB-spilleren Nicklas Mouritsen havde hånd på bolden, og efter VAR-tjek skulle Gue-sung Cho sparke fra ellevemeterpletten. Det gjorde han sikkert, og sydkoreaneren sørgede for 1-0-scoringen.

Blot to minutter senere faldt der igen en scoring - denne gang i den modsatte ende. OB-spilleren Louicius Don Deedson sparkede resolut udligningen ind med venstrebenet midt i feltet.

FCM forsøgte i den resterende del af kampen at knække OB-defensiven, og det lykkedes dybt inde i overtiden efter en scoring af midtbanespilleren Charles. Dermed hentede FCM en forløsende sejr.