HC Midtjylland sørger for ny KIF-nedtur og er i Final-4

Efter en sejr over KIF Kolding København er HC Midtjylland blandt de fire sidste hold i pokalturneringen.

Resultaterne halter fortsat i den ambitiøse håndboldklub KIF Kolding København.

Det stjernespækkede KIF-mandskab kan konstatere, at det ikke bliver til en sejr i pokalturneringen Santander Cup i denne sæson, efter at koldingenserne tabte med 28-29 på udebane til HC Midtjylland tirsdag aften.

Et mål på straffekast af Kasper Kvist tre sekunder før tid afgjorde kampen, der længe lignede en klar hjemmesejr, men som blev en gyser til slut.

Dermed er turneringen overstået for pokalvinderne fra 2013, mens HC Midtjylland er klar til Final-4.

Som flere gange tidligere i denne sæson kom KIF-spillerne slæbende fra start. Holdet lavede blot ét mål i de første 11 minutter, og så kunne midtjyderne bringe sig i front med 6-1.

Selv om gæsterne undervejs i første halvleg fik bedre fat, kom den dårlige begyndelse til at plage holdet i det meste af kampen.

Det stod 13-11 til HC Midtjylland ved pausen, men heller ikke fra starten af anden halvleg virkede KIF-spillerne til at være helt oppe i gear.

Midtjyderne førte både 18-13 og 21-16, men i slutfasen kom gæsterne helt tæt på. Bo Spellerberg fik udlignet i sidste minut, men på kampens sidste angreb tilkæmpede HC Midtjylland sig det afgørende straffekast.

Mandag kvalificerede GOG sig som det første hold til Final-4. De to sidste deltagere bliver fundet onsdag og torsdag. Semifinalerne spilles 6. februar.