Hoffenheim åbner Bundesligaen med et brag

Et storspillende Hoffenheim-mandskab sparkede den tyske Bundesligasæson i gang med en storsejr på 4-1 over Werder Bremen.

Det var et sandt målorgie, der fandt sted i sæsonpremieren mellem Hoffenheim og Werder Bremen i den tyske Bundesliga. Med en storsejr på 4-1 til hjemmeholdet indkasserede Hoffenheim samtidig sin første sejr over Werder Bremen.

Det var dog Werder Bremen, der først satte måltavlen på arbejde, da udebaneholdet blev tildelt et straffespark allerede efter to minutter.

Hjemmeholdets Luiz Gustavo tog hånden i brug i feltet, og det udnyttede den tidligere tyske landsholdsspiller Torsten Frings til stillingen 1-0 til Werder Bremen, der havde den danske landsholdsspiller Daniel Jensen på bænken i hele kampen.

I stedet for at blive banket tilbage af den hurtige scoring fik Hoffenheim sat anderledes fart på begivenhederne. Efter flere gode chancer gav det endelig pote efter 20 minutter, da Hoffenheims franskfødte senegaleser Demba Ba udlignede til 1-1 på en ripost i feltet.

Det satte for alvor gang i Hoffenheim-mandskabet, der viste sig at have endnu flere mål i støvlerne.

I det 37. minut scorede Peniel Kokou Mlapa på en lidt tilfældig friløber, og få minutter efter fulgte endnu to scoringer fra det storspillende Hoffenheim-hold.

Først kom Vedad Ibisevic på måltavlen med sin scoring til 3-1. To minutter efter øgede Sejad Salihovic føringen yderligere med et flot udført frisparksmål, og Hoffenheim kunne gå til pause med en føring på hele 4-1.

Dette blev også slutresultatet, da det aldrig lykkedes Werder Bremen at komme tilbage i kampen i 2. halvleg. Hoffenheim kunne dermed glæde sig over sin første sejr over Werder Bremen efter seks forsøg.

Det var ikke kun kampen mellem Hoffenheim og Werder Bremen, der var en målrig affære. Også i Bundesligaens øvrige kampe, blev der scoret mange mål.

St. Pauli besejrede Freiburg 3-1, mens Kaiserslautern ligeledes vandt 3-1 over FC Köln. Hannover hev en sejr hjem på 2-1 over Frankfurt, mens Borussia Mönchengladbach mod Nürnberg sluttede 1-1.

Bayern München tog hul på sæsonen fredag med en sejr på 2-1 over Wolfsburg.