Juan Cuadrado sikrer Juventus smal sejr i Lyon

Juventus måtte spille den sidste halve time mod Lyon i Champions League med en mand i undertal, efter Mario Lemina blev udvist. Foto: AP/Laurent Cipriani

Et reddet straffespark, en udvisning og et mål til 1-0-sejr var Juventus' udbytte i Lyon i Champions League.

Det lignede længe lidt af en fuser for Juventus, men med en mand i undertal lykkedes det alligevel italienerne at vinde i Lyon i Champions League.

Juan Cuadrados scoring et kvarter før tid blev afgørende i 1-0 sejren til Juventus, som fik Mario Lemina udvist i anden halvleg.

Med sejren topper Juventus gruppe H med syv point ligesom Sevilla, der ude besejrede Dinamo Zagreb. Lyon og Zagreb følger efter med henholdsvis tre og nul point.

De første 45 minutter endte uden scoringer, og det kunne Juventus takke sin målmand Gianluigi Buffon for.

Efter lidt over en halv time viste den rutinerede italiener således sit værd, da han klarede et straffespark.

Lyons Alexandre Lacazette var skurken, som afsluttede for blødt, og da Buffon kastede sig til sin egen venstre side, så reddede han forsøget.

Juventus var ellers kommet bedst fra start, og inden for få minutter forsøgte både Alex Sandro og Gonzalo Higuain sig uden held.

I det hele taget var Juventus indstillet offensivt fra kampens indledning, og Lyon havde nok at gøre med at forsvare sig, indtil Lacazette fik kampens største chance og misbrugte den.

Higuain forsøgte sig igen efter 24 minutter, men heller ikke her fik angriberen scoret.

Fem minutter efter pausen diskede Buffon igen op med en klasseredning, da han afværgede Nabil Fekirs afslutning.

Mario Lemina fik en advarsel kort før pausen, og da han efter 54 minutter nedlagde Maxime Conalons, fik Lemina sit andet gule kort, og dermed var Juventus en mand i undertal.

Alligevel formåede italienerne at angribe kampen kløgtigt.

Dani Alves fandt Cuadrado på kanten et kvarter før tid, og colombianeren bankede bolden i mål til 1-0-føring til Juventus.

I gruppens andet opgør var Sevilla, der stadig har danske Michael Krohn-Dehli langtidsskadet, på besøg hos gruppens bundprop Dinamo Zagreb.

Samir Nasri drejede bolden i mål efter et indlæg fra højre side efter 37 minutter, og franskmanden bragte gæsterne på 1-0.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, og Sevilla holder sig til i toppen af gruppen.