Kriseramte og trænerløse Sociedad besejrer mestrene

Real Sociedad hentede en overraskende 2-1-sejr over Atlético Madrid, der mistede en mand undervejs.

En kaotisk uge efter fyringen af træner Jagoba Arrasate endte lykkeligt for Real Sociedad i den spanske Primera Division, da holdet hjemme besejrede mestrene fra Atlético Madrid med 2-1.

Den havde de færreste nok forventet efter en skidt sæsonstart, der havde efterladt klubben under nedrykningsstregen.

Og efter 10 minutters spil tydede alt da også på sejr til gæsterne, efter at Mario Mandzukic havde bragt Atletico foran.

Men Carlos Vela fik udlignet på flotteste vis og burde måske endda også have haft et straffespark senere i første halvleg.

Det fik han ikke, men så kunne han til gengæld kort efter pausen glæde sig over, at modstandernes Guilherme Siqueira fik to gule kort indenfor kort tid og derfor blev vist ud.

Det øgede presset på Atleticos mål, og otte minutter før tid sørgede Imanol Aggiretxe for sejrsmålet med et flot hovedstød.

Dermed rykkede holdet op på 15.-pladsen i tabellen, og den kommende træner har fået et godt rygstød til sit arbejde med at samle stumperne i klubben, der de to seneste sæsoner er blevet henholdsvis nummer syv og nummer fire.

Rygterne vil i øvrigt vide, at det bliver den tidligere Manchester United-manager David Moyes, der snart bliver præsenteret som Arrasates afløser.

I toppen mistede Atlético Madrid terræn og befinder sig nu på fjerdepladsen, fire point efter topholdet Real Madrid.