Lewandowski sænker Delaney og co. før Danmarks Polen-møde

Robert Lewandowski scorede lørdag to gange for Bayern München mod Thomas Delaney og Werder Bremen. Foto: /ritzau/AP/Jens Meyer/arkiv

Thomas Delaney og Werder Bremen fik Robert Lewandowskis træfsikkerhed at mærke før Danmarks kamp mod Polen.

Tre danske landsholdsspillere fik spilletid i lørdagens kampe i Bundesligaen i fodbold.

Og det faldt forskelligt ud for Thomas Delaney, Jannik Vestergaard og Viktor Fischer, der alle er med i truppen til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Polen og Armenien 1. og 4. september.

Bayern Münchens polske stjernespiller, Robert Lewandowski, fik med to mål i 2-0-sejren ude over Werder Bremen sendt et klart signal om, at han er helt klar til kampen mod Danmark.

Thomas Delaney var anfører for Werder Bremen og fik fuld spilletid, da den nordtyske fodboldklub var 18 minutter fra at hente sit første point i sæsonen.

Werder Bremen tabte til sidst dog til Bayern Münchens regerende mestre, der gav comeback til målmand Manuel Neuer efter cirka fire måneders skadespause.

Den tyske landsholdsmålmand holdt målet rent i kampen, der efterlader Bayern München som tophold i Bundesligaen med seks point for to kampe.

Gæsterne var klart mest i boldbesiddelse i første halvleg, men Werder-defensiven holdt stand.

Thomas Delaneys tidligere FCK-medspiller Ludwig Augustinsson, der skiftede til Werder før denne sæson, spillede også hele kampen for hjemmeholdet.

18 minutter før tid fik indskiftede Kingsley Coman efter fikse træk sendt bolden ind til Robert Lewandowski, og den træfsikre polak scorede smart til 1-0 med hælen.

Tre minutter senere var angriberen igen på pletten for Bayern og høstede således endnu mere selvtillid før Polens kamp mod Danmark på fredag i København.

Robert Lewandowski lavede hattrick, da Polen sidste år vandt 3-2 hjemme over Danmark i VM-kvalifikationen.

Jannik Vestergaard fik fuld spilletid og indkasserede et gult kort, da Borussia Mönchengladbach spillede 2-2 ude mod Augsburg.

Gladbach har fire point for to kampe.

Viktor Fischer kom ind midt i anden halvleg, da Mainz tabte 0-1 ude til Stuttgart.

Mainz er uden point efter to kampe.

Borussia Dortmund topper Bundesligaen efter en 2-0-sejr hjemme over Hertha Berlin.

Dortmund har seks point og en bedre målscore end Bayern München og HSV.