Manchester City slår Leicester ud efter pokaldrama

Manchester Citys Bernardo Silva scorede, da klubben gik videre i Liga Cuppen. Foto: /ritzau/AP/Efrem Lukatsky/arkiv

Manchester City og Arsenal gik videre til semifinalerne i Liga Cuppen efter sejre over Leicester og West Ham.

Manchester City kan ikke bremses for tiden. Det viste Premier Leagues førerhold igen tirsdag aften, selv om Leicester gjorde et ihærdigt forsøg i Liga Cuppen.

City, som stillede op med mange reserver, vandt pokalkampen med 5-4 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Den ordinære kamp var endt 1-1 efter mål af Citys Bernardo Silva og Leicesters Jamie Vardy. Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid.

Citys tyske midtbanespiller Ilkay Gündogan havde et godt skud i første halvleg, som Leicester-keeperen Ben Hamer verfede på overliggeren.

Hamer havde fået chancen i målet i stedet for Kasper Schmeichel, der blev sparet.

Samme Gündogan fandt kort efter Bernardo Silva, som sendte bolden imellem benene på Hamer og gjorde det til 1-0 efter 26 minutter.

Der blev ikke scoret i de næste 70 minutter, men i syv minutters overtid kom udligningen.

Citys indskiftede forsvarsspiller Kyle Walker begik et tvivlsomt straffespark, som indskiftede Jamie Vardy udnyttede til at udligne til 1-1.

Samme Vardy var dog også manden, som brændte for Leicester i den afgørende straffesparkskonkurrence.

Og på Leicesters efterfølgende spark svigtede også Riyad Mahrez, da City-keeperen Claudio Bravo reddede forsøget. Og dermed var kampen afgjort.

Arsenal gik også videre til semifinalen i Liga Cuppen, da det reservespækkede London-mandskab snuppede en smal 1-0-sejr hjemme over West Ham.

Angriberen Danny Welbeck scorede kampens eneste mål efter 42 minutter.

Arsenal-backen Mathieu Debuchy headede bolden ind i feltet, og foran mål fik Welbeck bugseret den ind over stregen fra klos hold til 1-0.

Et kvarter før tid blev Arsenal-angriberen Olivier Giroud skiftet ud med en skade, og det lover ikke godt før et tæt juleprogram i Premier League.

Arsenals midtbanespiller Francis Coquelin humpede også ud af banen i overtiden, mens han tog sig til lysken.