Annonce
Sport

Maribo-dreng alvorligt skadet

Jeppe Cieslak, der her møder sin gamle klub Team Sydhavsøerne, har ødelagt sit bageste korsbånd i højre knæ og kommer ikke i kamp for Nordsjælland mere i denne sæson. Foto: Jan Knudsen

Jeppe Cieslak kom galt afsted i en ligakamp for Nordsjælland.

MARIBO Delvist overrevet bageste korsbånd og bruskskade i højre knæ. Det var den nedslående melding, 21-årige Jeppe Cieslak fik efter en undersøgelse og MR-scanning forleden.

Maribo-drengen, der har fået sin håndboldopdragelse i HMH Maribo og Team Sydhavsøerne, men som nu slår sine folder i ligaklubben Nordsjælland, kom galt afsted i en turneringskamp på udebane mod Mors-Thy midt i oktober.

Et fløjvip med kollegaen i den modsatte side Carl-Emil Hounstrup gik galt, da Jeppe Cieslak i luften fik et mindre skub og landede på højre knæ.

- Jeg kunne godt mærke, det gjorde ondt, og da jeg løb tilbage, var det ligesom om, knæet forsvandt under mig. Så jeg måtte gå ud, husker Jeppe Cieslak episoden, der altså betyder et farvel til mere ligahåndbold i denne sæson.

Undersøgelsen viste en skade på det bageste korsbånd, og der hjælper kun genoptræning. Han skal ikke igennem en operation, men han kommer næppe tilbage til håndboldbanen før om et halvt års tid.

Sæsonen er nok forbi

- Det er utroligt frustrerende. Jeg har det rigtig skidt og er meget påvirket af det, lyder det fra Jeppe Cieslak, der var kommet rigtig godt i gang med sin første sæson i Håndboldligaen.

Ganske vist har Nordsjælland som oprykker det særdeles svært og ligger sidst i Håndboldligaen med bare to point, men Jeppe Cieslak har vist sig rigtig godt frem og er stadig holdets topscorer med 39 mål til trods for, at han har misset holdets seneste kampe mod Fredericia og TMS Ringsted.

- Jeg synes, jeg har gjort det rigtig godt og vist, at jeg sagtens kan være med på det niveau, siger fløjspilleren, der skiftede som ungdomsspiller i Team Sydhavsøerne til GOG, hvor han gik på Oure Idrætsefterskole. Fra GOG kom han for snart halvandet år siden til Nordsjælland, som han var med til at rykke op i Håndboldligaen i sidste sæson.

Desuden har han spillet 32 ungdomslandskampe og scoret 107 mål.

Han har kontraktudløb med Nordsjælland til sommer, og derfor kommer skaden aldeles ubelejligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skidt tidspunkt

- Der har været følere ude, men de har selvfølgelig trukket sig lidt igen. Jeg vil helst fortsætte i Ligaen, da jeg føler, jeg kan være med der, men jeg afviser heller ikke at fortsætte i Nordsjælland, hvis vi skulle rykke ned, siger Jeppe Cieslak, der naturligvis også følges tæt af Team Sydhavsøerne, der dog ikke kunne matche Nordsjællands tilbud, da Jeppe Cieslak skulle væk fra GOG før sidste sæson.

  • Jeppe Cieslak, der her møder sin gamle klub Team Sydhavsøerne, har ødelagt sit bageste korsbånd i højre knæ og kommer ikke i kamp for Nordsjælland mere i denne sæson. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Reddet fra konkurs - Esbjerg tilbage på lokale hænder

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

- De kalder mig da Tine Tiskone

Dølle

Tumult til vild Dølle-koncert

Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Sport

Reddet fra konkurs - Esbjerg tilbage på lokale hænder

Lolland

Milliondyrt vartegn: Nu er vinderne fundet

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker fredag

Dølle

Kondomer, bolcher og slikkepinde i lange baner

112

Fik slag i hovedet på marken

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Indland

86.000 danskere er afhængige

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes