Massakre i Boxen: NFH bagud 0-11

Kristina "Mulle" Kristiansen og NFH fik en frygtelig start på kampen mod Odense. Foto: Ingrid Riis
NFH blev udspillet totalt af Odense, der afgjorde kampen på blot ti minutter.

NYKØBING: NFH var fuldstændig chanceløse i aftenens hjemmekamp mod Odense, der scorede hele 11 gange inden falstringerne formåede at komme på måltavlen.

Intet fungerede for værterne, der afsluttede alt for ringe på landsholdskeeper Althea Reinhardt, og allerede efter otte minutter havde træner Jakob Larsen trykket på den grønne timeoutknap to gange.

Men absolut intet hjalp i de første minutter, hvor Odense bare trykkede på i kontrafasen og scorede efter behag.

11 minutter og 21 sekunder skulle der gå før Mona Obaidli scorede NFH's første mål og reducerede til 1-11.

Den start var helt umulig at komme tilbage på for NFH, der forsøgte sig mod syv mod seksspil med en vis succes. Således fik især Carolina Aar Jakobsen fra stregen sat nogle gode scoringer ind, og dermed reddet en smule af æren før pausen, hvor Odense forholdsvis hurtigt gav pause til profilerne Maren Aardahl og Dione Housheer.

Det der lignede en regulær massakre efter de første minutter blev forvandlet til en pauseføring på 11-18 til fynboerne.

Med i ligningen hørte også at Althea Reinhardt måtte udgå efter 18 minutters spil, da Alberte Kielstrup var uheldig at skyde Odense-keeperen i ansigtet. Hun kom dog på banen igen fra anden halvlegs start.

NFH lavede de to første mål efter pausen og fik reduceret til 13-18, men så strammede Odense grebet igen og trak fra til en sikker sejr på otte mål. Det sluttede 30-22 til Odense.