Matchvinder Müller: CSKA var farlige på kontra

Bayern Münchens matchvinder Thomas Müller er tilfreds med 1-0 sejren i Champions League over CSKA Moskva.

Bayern München vandt tirsdag aften 1-0 ude over russiske CSKA Moskva takket være en straffesparksscoring af Thomas Müller i første halvleg.

Selvom måltavlen kun sagde 1-0 efter dommerens sidste fløjt, så var det et særdeles chancerigt opgør, hvor begge mandskaber kunne have scoret flere mål.

Særligt russernes hurtige kontraangreb var noget, matchvinder Müller frygtede for kampen igennem.

- Det var vigtigt at komme foran med 1-0 i første halvleg, og i løbet af kampen havde vi også chancerne til at score flere mål. Men CSKA var rigtig farlige på deres kontraer, siger Thomas Müller til Uefas hjemmeside.

Han er derfor tilfreds med, at det lykkedes de tyske mestre at hente en kneben sejr med hjem til München.

- Det var ikke en nem kamp for os, så vi tager hjem og er utrolig tilfredse med de tre point, siger Müller.

Også Bayern München-træner Josep Guardiola var en tilfreds mand efter sejren i Rusland.

- Det er altid svært at spille mod så defensivt et hold. Men vi var tålmodige, og vi havde chancer til at score mere end et mål, så jeg er tilfreds med indsatsen, siger Guardiola.

Med de tre point fører Bayern München nu gruppe E, der også tæller Roma og Manchester City. De to hold mødes også tirsdag aften.