Napoli åbner Serie A med sejr efter Osimhens brag

Victor Osimhen viste sig i sæsonspremieren igen-igen som afgørende for Napoli. Foto: Alfredo Falcone/Ritzau Scanpix
Jens-Lys Cajuste fik en uheldig debut for Napoli, der skrabede 3-1 hos oprykkeren Frosinone hjem.

Victor Osimhen er et glohedt navn i Europas største klubber, og nigerianeren demonstrerede lørdag aften igen hvorfor.

I en til tider bøvlet kamp for Napoli var han afgørende med et brag af en scoring til 2-1 samt den afsluttende 3-1-træffer i sejren hos oprykkeren Frosinone.

Den tidligere FC Midtjylland-profil Jens-Lys Cajuste fik derimod en uheldig debut for det italienske mesterhold.

Svenskeren begik efter blot seks minutter et klodset straffespark, som Abdou Harroui bragte Frosinone foran 1-0 på.

Senere fik Cajuste også et gult kort, og efter en fejlfyldt halvleg blev han pillet ud i pausen af Napolis nye cheftræner, Rudi Garcia.

Forinden havde Napoli vendt kampen på hovedet og bragt sig foran efter de første 45 minutter.

Matteo Politano huggede 1-1 i nettet fra kanten af feltet, og efter 42 minutter bragede Osimhen i feltet uimodståeligt bolden i mål via underkanten af overliggeren til 2-1.

Frosinone, der vandt Serie B i sidste sæson, bed fra sig med et forsøg på træværket i anden halvleg. Men godt ti minutter før tid fordoblede Osimhen sin måltotal og lukkede kampen, da højreback og anfører Giovanni Di Lorenzo strålede med en fantastisk assist i dybden.

Inters argentinske frontløber Lautaro Martínez matchede senere lørdag Osimhen, da han scorede begge mål i 2-0-sejren over Monza på hjemmebane.

Også Verona noterede sig lørdag for tre point, da holdet ude slog Empoli 1-0.

Genoa og Morten Frendrup gik derimod tomhændede fra banen efter hjemmekampen mod Fiorentina.

Den tidligere Brøndby-profil lagde med hovedet op til hjemmeholdets enlige træffer, men desværre for ham og Genoa var den til 1-4, hvilket også blev kampens resultat.