NHL-hold revancherer overfald på dansk ishockeyspiller

Der var sejre til både New York Islanders med Frans Nielsen på isen og Montreal Canadiens med Lars Eller som tilskuer i nattens slutspilskampe i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Derimod tabte Jannik Hansen og Vancouver Canucks 2-3 til San Jose Sharks efter forlænget spilletid.

Frans Nielsen fik godt 17 minutters spilletid i det andet opgør mod Pittsburgh Penguins, der havde vundet første kamp.

I løbet af de første tre minutter scorede Penguins to gange og lå til endnu en sejr efter første periode, der sluttede 3-1. Men New York Islanders kæmpede sig tilbage i opgøret og holdt modstanderne fra at score i resten af kampen.

Frans Nielsen og Co. vandt anden periode 2-0 og med yderligere en scoring i de sidste 20 minutter sikrede holdet sig en sejr på 4-3. Danskeren blev noteret for en assist til det tredje mål.

Dermed har begge hold nu én sejr.

Duellen mellem Lars Ellers Montreal Canadiens og Ottawa Senators er også helt lige efter nattens kamp, som Montreal vandt 3-1.

I den første kamp, der blev vundet af Ottawa med 4-2, blev Lars Eller båret bevidstløs fra banen efter en hård tackling fra Eric Gryba.

Danskeren blev udskrevet fra hospitalet fredag morgen lokal tid, men deltog ikke i nattens opgør. Det gjorde hans overfaldsmand fra Ottawa heller ikke. Gryba fik fredag en karantæne på to spilledage for den brutale tackling.

Vancouver Canucks, med Jannik Hansen på banen i store dele af kampen, førte 2-1 mod San Jose Sharks med under et minut tilbage. Men holdet fra Californien fik udlignet og sikrede sig sejren med en scoring godt fem minutter inde i overtiden.

San Jose har dermed vundet de to første kampe.